Sylvesteri

Lisätty sivulle: 2017-06-15

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sylvesteri
7.8.2017 Sylvesteri sai kodin Helsingistä.

***

Leikattu uros, n. 1,5 v, kotihoidossa Vantaalla.

15.6.2017 Sylvesteri on seurallinen nuori yksilö ja keksii paljon tekemistä yksinäänkin mutta myös kissaseura on erittäin mieluisaa ja toivottuakin. Energiaa pojalla riittää niin, että aina ei ehdi edes syömään loppuun kun taas on mentävä. Välillä se taas tykkää piilotella sohvan alla nukkumassa useita tuntejakin kerrallaan, ja uudessa kodissa olisikin hyvä olla mukavasti tilaa ja erilaisia kiipeämiseen tai majailuun soveltuvia paikkoja.

Syltty ei aristele uusia tuttavuuksia tai paikkoja, vaan päinvastoin haluaa tutkia kaikki heti. Vaikka hoitopaikan oma kissa Puma ei lämmennytkään aluksi Syltylle, tämä osasi pitää sopivasti etäisyyttä ja pysyi rauhallisena vaikka sai osakseen sähinää ja tassunläimäytyksiä Pumalta. Nykyään kissat tulevat toimeen ja välillä syövätkin samasta kupista. Ihmisten kanssa Syltty tulee oikein hyvin toimeen ja osaa ottaa silityksiä nätisti vastaan, antaa nostaa itseään, leipoo kovasti tassuillaan ja leikkii myös siivosti vaikka mätkähteleekin seuratessaan lelua.

Syltty oli päätynyt Kiikoisissa löytölään ja koska kukaan ei kaivannut sitä takaisin, siirtyi se Rekku Rescuelle kotia etsimään.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.