Sylvester

Lisätty sivulle: 2012-08-14

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sylvester
12.11.2012 SYLVESTER MUUTTI OMAAN KOTIIN VANTAALLE

****

LEIKATTU UROS, kotihoidossa Vantaalla

22.10.2012 Sylvester, Syltty, Valtteri, Kissakissalainen. Rakkaalla lapsella, ja kissallakin, on monta nimeä. Sylvester viihtyisi varmasti hyvin ainoana kissana rauhallisessa kodissa, vaikka onkin hoitopaikassa tottunut sekä muihin kissoihin että koiriin. Tämä on sellainen kaveri, joka hiipii hiljalleen syliin tekemättä itsestään numeroa, mutta voisi tyytyväisenä istua sylitettävä ja silitettävänä koko illan.

27.9.2012 Syltty tuntuu hurmaavaan kaikki ihmiset jotka sen tapaavat. Ensin ihmiset huvittuvat sen ulkonäöstä ja sitten ihastellaan ja kehutaan sen mahtavaa luonnetta. Lisätty Sylvesteristä muutama uusi komea kuvakin:)

17.9.2012 Lisätty Sylvesteristä keskustelu Rekku Rescuen keskustelufoorumille.

10.9.2012 Sylvester kävi tehosterokotuksella ja hurmasi eläinlääkärinkin suloisella luonteellaan. Myöskin leikattu karva on nyt alkanut kasvaa kauniisti takaisin, joten Syltty ei enää näytä onneksi niin ylihupaisalta kuin aiemmin.

28.8.2012 Sylvester on tottunut hoitopaikassa muihin kissoihin sekä koiriin. Sylvester tykkäisi varmaan sellaisesta kodista jossa sillä olisi mukavaa kissaseuraa. Sylvesteristä kasvaa varmasti pikkuhiljaa kasvavan karvan mukana uskomaton komistus ja sen tassutkin ovat suuren suuret, sillä jokaisessa tassussa on liikavarpaat.

14.8.2012 Sylvester on löydetty Satakunnasta, jossa se oli vaellellut jo pidemmän aikaa ilman kotia. Koskaan ennen en ole nähnyt niin takkuista kissaa, koko rinta ja vatsa oli täysin huopautunut ja lähes koko turkki oli pakko ajella pois eläinlääkärissä kastoinnin yhteydessä. Nyt sitten kasvatellaan uutta ja entistä ehompaa turkkia rauhassa kotihoitopaikassa Vantaalla.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.