Suvituuli

Lisätty sivulle: 2014-06-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Suvituuli
19.6. 2014 Suvituuli sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

28.6.2014 Suvituuli on kotiutunut hyvin, ruoka maistuu todella erinomaisesti. Vauhtiakin pikkuneidillä riittää, nyt kun enemmän tilaa juosta. Eilen neiti käytettiin tehosterokotuksessa, ja eläinlääkärillä käynti sujui mallikelpoisesti. Tähän saakka olemme pitäneet Tikrun ja Suvituulen erillään. Sillä aikaa kun Tikru on ollut parvekkeella, on Suvituuli saanut tutustua koko huoneistoon. Eilen tehosterokotuksen jälkeen rupesimme kokeilemaan kissojen samassa huoneessa oloa. Vielä ei ihan auvoisesti suju elo Tikrun kanssa. Molemmat ovat kyllä kauhean kiinnostuneita toisistaan, mutta etenkin Tikru yrittää räpsiä kovasti, kai osoittaakseen kumpi täällä määrää. Mutta jatketaan harjoituksia.

***

Leikattu naaras, noin 1v, kotihoidossa Helsingissä

13.6.2014 Suloinen Suvituuli on tutustumisen jälkeen osoittautunut melko rauhalliseksi mutta vielä pentumaisen leikkisäksi tytöksi. Kehräysmoottori hurahtaa käyntiin heti kun hoitohuoneeseen tulee ja pieni kissa kipittää hoitajaansa vastaan. Se juttelee pienellä äänellä ja joskus leikkiessään innostuu säksättämään leluille. Leikeissään se on kuitenkin harkitsevainen eikä juokse päätä pahkaa paikasta toiseen. Suvituulilla on tassut tukevasti maassa, sillä varpaita tällä kisulla on muutaman ylimääräinen joka tassussa!

Neitokainen kaipailisi jo pian omaan kotiin viettämään kissanpäiviä. Tällä hetkellä se joutuu vielä olemaan eristyksissä hoitopaikan omista kissoista, mutta on nähnyt ne ovelta ja kurahtelee niille ystävällisesti. Suvituulille etsitäänkin kotia, jossa tällä herttaisella ja “helpolla” kissalla olisi myös lajitoverin seuraa.

3.6.2014 Suvituuli on pikkuinen kehrääväinen tyttökissa, joka tykkää ihmisistä yli kaiken. Sen vanha omistaja joutui hoitolaitokseen ja Suvituuli päätyi löytöeläintalolle ja sitä kautta Rekku Rescuen kotia etsiviin. Tämän kissan hellyydenkaipuu on niin suuri, että pieni katsekin saa sen kipittämään pian syliin puskemaan. Suvituulilla on ylimääräisiä varpaita, joten sen tassut ovat persoonallisen näköiset.Kaikki hoitotoimenpiteet tyttö antaa tehdä tosi nätisti ja ruoka maistuu enemmän kuin hyvin. Välillä Suvituuli juttelee enemmänkin, mutta osaa myös rauhoittua yöunille.

31.5.2014 Suvituuli siirtyi Satakunnasta hoitoon pääkaupunkiseudulle.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.