Suvi

2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

Suvi löysi oman kotinsa ainoana kissana.

***

Suvi on utelias ja rohkea kissa, jonka leikeille ei tunnu tulevan loppua! Suvi on ihmisrakas ja leikkisä nuori kissa, ja hän etsii omaa valtakuntaansa kodin ainoana kissana.

1.10.2020

Kotihoitajan luona Suvista on kuoriutunut melko huomionkipeä ja seurallinen kissa. Suvi tervehtii rohkeasti jokaista uutta ihmistä ja rakastaa rapsutuksia ja silityksiä – eikä ole turhan nirso siitä, kuka niitä sattuukaan antamaan. Suvi tulee toimeen myös lasten kanssa, joskin perheen pienimmille sen leikit saattavat joskus yltyä liiankin rajuiksi.

Suvi on kiltti kissa, jonka mielestä paras paikka ottaa päiväunet on ihmisen vieressä. Yöunetkin maittavat parhaiten sängyssä kotihoitajan vieressä. Suvi osaa myös ilmoittaa, jos ihmiset eivät ole huomioineet sitä tarpeeksi paljon; maukuamalla ja mouruamalla nimittäin voi viestiä vaikkapa halusta päästä parvekkeelle, tai siitä, että nyt olisi taas leikkiaika… Uudessa kodissa pitäisikin olla tarpeeksi aikaa tarjota Suville paljon virikkeitä ja vauhdikkaita leikkejä.

Suville mielekästä olisi päästä ulkoilemaan myös uudessa kodissa. Kotihoitajan luona on parveke tullut sille tutuksi paikaksi, joten ulkoilmaa olisi hyvä päästä haistelemaan mahdollisimman usein. Jos parveketta ei satu löytymään, voisi Suvin mieleen olla päästä myös ulkoilemaan valjaissa!