Suvi (nyk. Sylvi)

Lisätty sivulle: 2011-08-23

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Suvi (nyk. Sylvi)
17.11.2016 Sylvi sai uuden kodin Vantaalta.

***

Kuulumisia kodista:

24.11.2016 Sylvi on kotiutunut uuteen kotiinsa hyvin. Mielihommia ovat pihan vahtiminen ikkunasta ja kissaongella leikkiminen. Kehräystä riittää ja Sylvi tulee syliin makoilemaan päivittäin omaan tahtiinsa. Kaiken kaikkiaan menee siis tosi hyvin.

***

Leikattu naaras, noin 6-8 v, kotihoidossa Helsingissä.

24.10.2016 Sylvi on kotiutunut mainiosti koihoitopaikkaansa ja nauttii selvästi ainoana kissana olemisen rauhasta. Sylvistä onkin kuoriutunut oikea seuraneiti, eikä kehräämisestä tahdo tulla loppua! Sylissäolosta Sylvi ei tykkää ja luo pitkiä loukkaantuneita katseita näiden yritelmien jälkeen. Pientä varautuneisuutta saattaa ajoittain olla, mutta jos mennään neidin aikataululla, niin ei ongelmia ole ja hellyyttä tosiaan riittää vaikka muille jakaa. Sylvi on aika rauhallinen tapaus, eikä juurikaan tule yksinään riehuttua, mutta leikkiin se on aina valmiina.

19.10.2016 Sylvi joutuu etsimään uutta kotia sillä se ei tullut toimeen kodin toisen kissan kanssa. Sylvi etsii kotia kodin ainoana kissana. Koiriin Sylvi on tottunut. Lisätietoja tulossa.

***

14.9.2012 Suvi muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

26.4.2012 Pidot paranee kun väki vähenee;) Vanha kansa oli oikeassa tässäkin sanonnassa, sillä Suvi on selvästi tullut enemmän pois kuorestaan kun kämppikset Kinuski ja Tuulia pääsivät omiin koteihinsa. Yhtenä iltana olin ihan hämmentynyt kuinka Suvi yllätti minut kiipeämällä sohvalle mun viereen ja syliin asti! Siinä sitten silittelin sitä hämmentyneenä ja meillä oli oikein mukava hellittelyhetki. Hitaasti, mutta varmasti tästäkin kissasta on tullut kiva kotikissa ja suunta jatkuu vain parempaan!

5.3.2012 Lisätty kuvia tomeran leikkisästä Suvista.

6.2.2012 Lisätty kuvia.

23.8.2011 Suvi ja kaverinsa Tuulia, Piiparinen, Viola ja Paukku löydettiin asumasta erään omakotitalon pihapiiristä Satakunnassa. Kaikille kissoille koitti onnenpäivät, sillä ne otettiin yhdistyksen hoiviin keväällä jolloin kodittomia kissoja ei ollut niin paljon ja kotihoitopaikkakin löytyi. Paukku oli niin pitkällä tiineenä ettei sitä enää pystytty steriloimaan vaan se jäi satakuntaan hoitopaikaan synnyttämän ja Vila pääsi melko pian omana kotiin. Tuulia, Suvi ja Piiparinen asustelivat rauhassa hoitopaikassa ja ovatkin nyt jo reipastuneet hienosti. Suvi on reipastunut huimasti alkutilanteesta, sillä nyt se saattaa jopa hiipiä sohvalle viereen eikä arastele turhaan enään hoitopaikan koiriakaan. Suvi tulee hienosti toimeen varsinkin Tuulian ja Piiparisen kanssa, mutta voisin kuvitella että Suvi voisi ehkä viihtyä ainoanakin kissana rauhallisessa kodissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.