Susu

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Susu
6/2006 SUSU MUUTTI OMAAN KOTIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

10/2006 Hei! Ajattelin laittaa kuulumisia Sususta. Hän on tällä hetkellä 10 kuukautta vanha kisu. Nimi Susu me päätimme säilyttää, sillä meillä oli jo ennestään kissa, jonka nimi on Lulu. Ensimmäisinä päivinä kotonamme Susu sihisi ja jopa murisikin Lululle, mutta samalla nuuski kiinnostuneena paikkoja, oli hyvin utelias. Viikon päästä Susu oli jo tottunut uuteen kotiin ja Luluun. Heistä tuli parhaita leikki- ja erityisesti painikavereita ja hieman laiskaksi muuttunut Lulu pääsi juoksentelemaan kilpaa Susun kanssa. Susu ja Lulu pitävät huolta toisistaan mm. puhdistamalla toistensa turkkeja.

Susu syö hyvin, muutei jaksa vielä kauhean isoja aterioita kerrallaan. Häntä pitää ruokkia jopa kymmenisen kertaa päivässä, muuten ei tule syötyä koko päivän annosta. Susu on kunnon villikissa, tekee välillä pahojaan, jonka jälkeen juoksee viivana karkuun. Hän on muun muuassa kiipeillyt verhoilla, pattereilla, ikkunoiden päällä, keittiön ylimpien kaappien päällä ja ujuttautunut mitä pienempiin koloihin. Susulla on tapana äännellä touhutessaan, aina välillä kuuluu mukavaa “murinaa” kun pikkukissamme seikkailee. Hän tykkää tosi paljon silittämisestä ja aamuisin heti kun hän huomaa, että olemme heränneet tulee viereen ja tunkee pikkukuononsa käden alle.

Matkustamisesta Susu ei kauheasti pidä, ollaan huomattu heti ensimmäisellä matkalla – kantolaatikosta kuului kovaa ja säälittävää naukumista. Susu on luonteeltaan seikkailija, sylissä ei kauan istu, juoksenteleminen tai oikeastaan “kaahaminen” pitkin käytävää on lempipuuhaa. Yhteisenä harrastuksena Lulun kanssa heillä on ihmisten ja erityisesti lintujen tarkkaileminen ikkunasta. Susun lempilelu on laserlamppu ja toki elävät kärpäset, jotka saavat hänet ihan värisemään jännityksestä. Susu on hauska pikku vipeltäjä, joka rauhoittuu ainoastaan nukkuessaan :D Ohessa lähetän muutamia kuvia Sususta.

****

NAARAS, toukokuun 2006 alussa noin 2,5kk (luovutusikä 3kk)