Susi

05.10.2020

Alkuperä: Suomi

15.9.2021 Ilves ja Susi muuttivat yhteiseen kotiin.

***

Kaunis ja leikkisä nuori Susi on ujo, mutta hellyydenkipeä neitokainen. Hän on siskonsa Ilveksen kanssa parhaita ystäviä.

18.8.2021

Susi syntyi neljän sisaruksen pentueeseen. Noin viiden kuukauden ikäisinä poikue menetti emonsa hermostollisen vaivan seurauksena, mutta sisarukset ovat toistensa seurassa kasvaneet tasapainoisiksi nuoriksi kissoiksi. Susi on viimeiset kuukaudet elänyt kahdestaan siskonsa Ilveksen kanssa ja ne ovatkin paita ja peppu toisilleen. Heidän veljensä ovat Karhu ja Kettu.

Susi on siskoaan ujompi ja lämpenee hitaammin, mutta varmistuttuaan tilanteen turvallisuudesta, lähtee hän mukaan siskonsa kanssa tutkimaan uusia asioita. Hän pitää silityksistä, mutta ei viihdy sylissä siskonsa tapaan. Hän tulee kuitenkin myös aamulla tervehtimään heti heräilevää ihmisväkeä.

Tytöt syövät sijaiskodissa ainoastaan raakaruokaa sitkeiden vatsavaivojen vuoksi. Vatsavaivat ovat peräisin pitkään vaivanneista sisäloistartunnoista, jotka on saatu hoidettua ja ovat helpottaneet sijaiskotielämän aikana, mutta heidän kanssaan on erittäin suositeltavaa pysytellä herkkävatsaisille kissoille suunnitellussa ruoassa tai pelkässä raakaruoassa lisineen. Sijaiskoti kertoo mieluusti lisää raakaruokinnasta tarvittaessa.

Susi ja Ilves etsivät uutta kotia yhdessä. He sopivat myös lapsiperheeseen, jos lapset ovat vähintään kouluikäisiä. Koirista heillä ei ole kokemusta.