Susanna

Lisätty sivulle: 2013-08-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Susanna
19.10.2013 Susanna sai kodin Turusta.

***

Leikattu naaras, aikuinen

27.8.2013 Susannalla olisi kova kiire päästä pois tarhalta ainoaksi kissaksi, sillä se on todella stressaantunut muiden kissojen läsnäolosta. Susannan mattaantunut turkki oli ajettu pois ja uuden kodin tulisikin olla kiinnostunut pitämään turkista hyvää huolta. Susannan upea, erikoinen väri ei oikein pääse kuvissa oikeuksiinsa.

5.8.2013 Kaunis Susanna on löytynyt Sindin kylästä Pärnun läheltä. Tarhalta kerrotaan Susannan olevan ihmissosiaalinen ja tykkäävän saamastaan huomiosta. Valitettavasti Susanna suhtautuu toisia kissoja kohtaan agressiivisesti, joten se joutuu tarhalla olemaan eristettynä muista. Löytyisikö jostain Susannalle sopiva koti, joka voisi tyttöä helliä ja pitää hyvänä sen loppuelämän ajan?

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6 kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.