Supukka (nyk. Nökö)

Lisätty sivulle: 2013-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Supukka (nyk. Nökö)
14.11.2013 Supukka sai kodin Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

21.11.2013 Kaikki on mennyt hienosti täällä. Nökö on kyllä ollut suurena ilona, se on ollut aivan ihana kissa ja saanut paljon hellyyttä ja rapsutuksia. Joka yö nukkunut äidin kanssa. Kiitos teille todella paljon yhteistyöstä!! :))

***

Leikattu naaras, noin 1 v. (syyskuu 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

22.10.2013 Supukka on kehittynyt hoitopaikassaan kovasti. Supukka on melko rauhallinen kissa, vaikka joskus intoutuukin vähän leikkimään. Ihmisen seurasta Supukka nauttii kovasti, mutta sylikissaksi siitä ei kuitenkaan ole, vaan rapsuttelut ja silittelyt ovat sille enemmän mieleen. Parasta aktiviteettia Supukan mielestä on lintujen tarkkailu ikkunasta.

Supukka sopisi hyvin rauhalliseen kotiin ainoaksi kissaksi.

11.10.2013 Supukka etsii kiireellä kotia, jossa saisi olla ainoana kissana tai toisen rauhallisen kissan kaverina.

2.10.2013 Supukka on kaunis, siro ja pitkäraajainen, mietteliäs kisu. Se tykkää tulla öisin viereen ja peiton alle nukkumaan. Se on niin kevyt, että sen tuloa ei edes huomaa ennen kuin se asettautuu vaikkapa mahan päälle tai punkee itsensä peiton alle. Sitten kuuluu tyytyväistä, hiljaista kehräystä. Muuten se ei vielä sylissä erityisemmin viihdy, vaikka tuleekin välillä puskemaan ja kehräämään. Silittelystä se toki pitää.

Supukka on kotiutunut hoitopaikkaan hyvin ja se haluaa tutkia kaikki paikat tarkkaan. Mielipuuhaa näyttää olevan ikkunasta ulos tarkkailu, kun lintuparvet vierailevat syömässä marjoja puista. Muut lauman kissat ovat ok, mutta niihin Supukka ei tunne erityistä kiinnostusta, vaikka antaa lauman pomon putsata korvantaustansa. Kun muut tulevat hakemaan huomiota tai ruokaa hoitajilta, Supukka väistyy pian, kun meno alkaa tuntua liian rajulta. Supukka voisi olla hyvä kaveri jollekin vanhemmalle kissalle.

Supukan ruokavalio on yhä aika suppea: raksuja (onneksi monenlaiset kelpaavat), porsaan sydäntä, kermaviiliä ja vettä. Kaikelle muulle herkulle se on kääntänyt selkänsä. Kuvien pavutkin olivat vain kivanhajuisia leikkikaluja. Mutta tälläkin tavalla se on jo saanut kerättyä energiaa ja alkanut voimistua ja piristyä. Se on jo alkanut leikkiä itsekseenkin korista ottamillaan palloilla tai hiirillä. Narun peräänkin se jo lähtee. Supukasta tulee varmasti uusia piirteitä esiin, kunhan se pääsee ikiomaan kotiin ja saa tutustua ympäristöönsä rauhassa.

16.9.2013 Supukka ja Nupukka on luovutettu suoraan kodista Rekuille. Nämä kisut ovat joutuneet lyhyen elämänsä aikana vaihtamaan kotia jo pariin otteeseen, joten nyt olisi se täydellinen ja viimeinen koti etsinnässä. Tytöt ovat hoikassa kunnossa ja kaipaavat kunnon ruokaa saadakseen lisää massaa.

Nuppu ja Suppu ovat oikein reippaita nuoria kissoja eivätkä aristele vierastakaan ihmistä! Nuppu ja Suppu voidaan luovuttaa uuteen kotiin joko yhdessä tai erikseen.

Suppu ottaa tuon ylvään sfinksiasennon erittäin luontevasti. Se on paljon rauhallisempi, kuin Nuppu, mutta tulee kuitenkin hetken kuluttua pyytelemään silityksiä. Leikkiminenkin onnistuu, kunhan Suppu on varmistunut, että mikään vaara ei uhkaa vaikka ihminen tuli huoneeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.