Supsu

Lisätty sivulle: 2015-12-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Supsu
29.1.2016 Supsu sai oman kodin Helsingistä kahden koiran kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015.

9.1.2016 Sisarukset ovat asustelleet Rekkujen kotihoitopaikassa pian kaksi kuukautta ja kaipaavat jo kovasti omaa kotia. Alussa ihmisiä arastelleet pennut ovat reipastuneet valtavasti ja vaikka tyttöjä edelleen välillä hiukan ujostuttaa, viimeistään herkkupaloja tarjoamalla ne saa unohtamaan ujoutensa.

Supsu on ehdottomasti porukan rohkein ja loppiaisena se palkitsi kotihoitajansa kehräämällä ensimmäisen kerran. Supsusta on tullut ihan paras kaveri kotihoitopaikan koirien kanssa, ja se viihtyykin niiden seurassa melkein paremmin kuin siskojensa kanssa. Supsu on myös todella utelias, ja opettelee innokkaasti uusia asioita, kuten ovien avaamista.

Supsun uudessa kodissa voisi kissakaverin lisäksi (tai jopa sijaan) olla koira tai kaksikin sille leikkikaveriksi.

9.12.2015 Sisarukset Maia, Minea ja Supsu ovat kotoisin Etelä-Savosta. Rekkujen kotihoitopaikkaan neidit saapuivat pari viikkoa sitten ja opettelevat parhaillaan kotikissan elämää.

Ihmiset jännittävät tyttöjä vielä jonkin verran eivätkä ne viihdy sylissä. Silittää saa kyllä, kunhan ei mene keskeyttämään leikkejä. Tytöt ovatkin kovia leikkimään, sekä keskenään että ihmisen kanssa. Huiskaleikit ovat kivoja, mutta Supsun lempilelu on ehdottomasti pallorata. Ruoka maistuu kaikille hyvin ja ruoka-aikaan ollaan varmasti paikalla.

Supsu etsii kotia, missä ollaan valmiita panostamaan aran kissan sosiaalistamiseen, ja missä on reipas tyttökissa kaverina. Pienten lasten perheeseen Supsu ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.