Super-Vellamo

Lisätty sivulle: 2014-07-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Vellamo
23.7.2014 Super-Vellamo sai yhteisen kodin Super-Marjatan kanssa Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

31.7.2014 Kotiutumiseen meni noin minuutti. Kun paikat oli haisteltu läpi, olivat molemmat kuin kotonaan. Mitään ujostelua ei ollut missään vaiheessa ja kimpassa tytöt kiipesivät jo ensimmäisenä iltana syliin rapsuteltaviksi. Kummallakaan ei ole ollut stressin merkkejä, ei mitään ripulia tai muita vaivoja ja ruoka on maistunut hyvin. Tytöt nukkuvat, syövät, peseytyvät ja leikkivät aina yhdessä eli oli täysin oikea valinta, että yhdessä muuttivat uuteen kotiin.

***

Leikattu naaraspentu, synt. noin 30.4.2014, luovutus aikaisintaan 23.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

11.7.2014 Super-Vellamo on supersuloinen pikkuprinsessa. Vellamo on reipas ja vauhdiksa pikkuneiti, joka leikkii reippaasti muiden pentujen kanssa. Neitonen osallistuu aktiivisesti siivoushommiin ja muutenkin tutkii mielellään kaikkea uutta ja ihmeellistä. Syliin Vellamo ei malta pysähtyä kesken villien leikkien, mutta kun väsymys iskee kelpaa silitykset sylissä oikein hyvin.

Ainoaksi kisssaksi ei Vellamoa luovuteta, ja neiti muuttaisikin mielellään yhteiseen kotiin siskonsa Marjatan kanssa.

Eero, Lauri, Marjatta, Simeoni, Timo ja Vellamo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Aapo ja Tuomas.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.