Super-Tuomas (nyk. Spiidi)

Lisätty sivulle: 2014-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Tuomas (nyk. Spiidi)
2.8.2014 Super-Tuomas muutti omaan kotiin Hämeenlinnaan toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.10.2014 Spiidi on kyllä vallannut meidän sydämet. Se on ottanut Söpöliinin koossa jo kiinni ja se hyppii jo takan päällekin – mihin Söpöliini ei ole koskaan edes yrittänyt. Kaksitaan ne jahtailee toisiaan ja kaikkea mikä liikkuu – tai ei. Kyllä tosiaan huomaa, että pojat on poikia – kiipeily kiinnostaa ihan eri tavalla kuin Söpöä. Se jahtaa Samin junaa ja autoja – selkeästi poikien juttuja siis.

***

Leikattu urospentu, synt. noin 25.4.2014, luovutus aikaisintaan 18.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

29.6.2014 Energinen Super-Tuomas on aika paljon ihmisen perään ja nauttii myös rapsutuksista. Hirveän pitkäksi aikaa Tuomas ei välttämättä vielä jaksa jäädä hellittäväksi jos jostain lähistöltä löytyy kiinnostavaa puuhailtavaa. Lempihommiin kuuluu ainakin siivouksessa avustaminen…

Tuomas ja Aapo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Marjatta, Vellamo, Simeoni Timo, Lauri ja Eero.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.