Super-Timo (nyk. Suti)

Lisätty sivulle: 2014-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Super-Timo (nyk. Suti)
1.8.2014 Super-Timo muutti omaan kotiin Espooseen toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

24.12.2014 Jouluinen kuvatervehdys Sutilta.

15.8.2014 Takana siis viikko pikkuruisen Super-Timon kanssa. Lapsukainen sai pitää nimensä, siitä on monta naurua saatu ja rakkaalle lapselle on suotu monta lempinimeä: Timo S. aka Persu-Timo, Timppa, Yön Timo, Tisu, Pikkuruinen… Päädyimme kuitenkin kutsumaan pikkuista nimellä Suti :D.

Kotiin siis Suti pääsi perjantaina alkuillasta. Automatka jännitti mutta heti kun kopasta pääsi pois, alkoi kehrääminen ja kiehnääminen ja paikat otettiin haltuun nopeasti. On poika kyllä niin rohkea ja reipas! Uudet lelut tutkittiin ja hiekkalaatikkokin omaksuttiin heti. Eristyksissä oleminen ei kummemmin aiheuttanut kummastusta sekään. Yön Suti nukkui, jännitys sai nukahtamaan jo yhdeksän aikaan ja aamulla kuului vasta rapinaa oven takaa.

Cooni-kissa Leevi ihmetteli oven takaa tulokasta ensimmäisenä päivänä muttei sähissytkään. Toisella puolella Suti kuulosteli kuka jättiläinen siellä hiippailee ja huutelee. Yhteiselon harjoittelu siis alkoi rauhaisasti. Oven raosta on haisteltu välillä, Leevi pienen sähinän päästää välillä mutta rennosti tuntuu noiden kahden välit lämpenevän. Suti karkasi onnistuneesti (ei pikku-Eero ole liukas luikku kuten Leino väittää, vaan pikku-Timo :D) ja kohtaaminen Leevin kanssa ihan nenätysten olohuoneessamme sujui suuremmitta mukinoitta. Olemme vaihdelleet ruokakuppeja ja leluja paikasta toiseen, pari kertaa lyhykäisesti päästimme Sutin tutkimaan muuta asuntoa ja Leevi pääsi haistelemaan hajuja sitten eristykseen. :) Vähitellen edetään ja hyvältä näyttää.

Kaikki meillä ja kissoilla siis mainiosti. Olemme vallan hullaantuneita pieneen viipottajaan joka on siis tosiaan kova poika leikkimään mutta erityisen kiihkeä puskemaan ja halailemaan ja kaipaa silityksiä tauotta. Iloinen prrr tulee joka kerta kun joku meistä ihmisistä lähestyy. Suti on myös vaikuttavan kaunis kissa noin livenä, viirua ja raitaa ja liukuvärjätyt viikset <3! Terveisiä vaan rekuille ja onnellinen <3kiitos<3 kissan suomisesta meidän perheeseen! ps. Kuvia liitteenä. Ensimmäisessä meidän onnellinen pikkuneiti Nanna halimassa Sutia, “haluatko mamman syliin? haluan!” hän aina toteaa kun kissun syliin nappaa. Toisessa kuvassa Suti haistelee Leevin tyynyä, tuon päälle olikin hyvä nukahtaa itsekin sitten. *** Leikattu urospentu, synt. noin 30.4.2014, luovutus aikaisintaan 23.7.2014, kotihoidossa Helsingissä 6.8.2014 Timoa ollaan menossa katsomaan. 3.8.2014 Muut sisarukset ovat jo omiin koteihinsa muuttaneet, mutta komea ja reipas Timo vielä odottaa sitä oikeaa kotia. Timo on kissasosiaalinen, tulee toimeen hoitopaikan omien kissojen kanssa mainiosti. Timo myös ymmärtää lopettaa hoitopaikan kissojen härnäämisen, kun nämä ilmoittavat että nyt riittää kiitos. Pikkukolli tykkää myös ihmisten huomiosta, nauttii silityksistä kehräten ja tassuillaan leipoen. Timolla on myös välillä paljon asiaa :) Timo on niin reipas, että se pärjää kyllä perheessä kuin perheessä, mutta kissakaveri on ihan ehdoton, jotta pikkumies saa purkaa energiaansa paini- ja takaa-ajoleikeissä. 11.7.2014 Timo on komea nuorimies, joka vipeltää muun pentujoukon seassa hieman sinne hukkuen. Painiottelut ovat kivoja kavereiden kanssa, samoin huiskalelut ja avoimet kaapit. Timo ei malta syliin pysähtyä kesken villien leikkien, mutta kun väsymys iskee kelpaa silitykset sylissä oikein hyvin. Timon tulevassa kodissa tulee olla reipas kissakaveri, poitsu myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa. Eero, Lauri, Marjatta, Simeoni, Timo ja Vellamo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Aapo ja Tuomas. Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.