Super-Simeoni (nyk. Sisu)

Lisätty sivulle: 2014-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Simeoni (nyk. Sisu)
20.7.2014 Super-Simeoni muutti omaan kotiin Kauniaisiin Marianin ja toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

28.7.2014 Kuumat kesäterveiset täältä Kauniaisista! Simeoni tuli meille kahden kissan – Hilman ja Pobin – kaveriksi. Automatka kotiin meni hyvin, mutta sain jo matkan aikana todeta, että siinäpä on kovaääninen poika. Tämä on tullut todettua tämän viikon aikana useampaan otteeseen, kun haluaa jotain, tai laitetaan omaan huoneeseen yöksi, niin kerrotaan kyllä mitä mieltä ollaan.

Simeoni kotiutui silmän räpäyksessä ja käyttäytyikin heti aivan kun olisi aina asunut täällä :). Kissojen tutustumiset ovat menneet todella hyvin, eikä omassa huoneessa tarvitse enää viettää aikaa juuri ollenkaan. Pobi rakastui Simeoniin ensi silmäyksellä. Siitä lähtien nämä kaksi ovat kulkeneet kotona kuin paita ja peppu. Simeoni ottikin Pobin uudeksi “emokseen” ja seuraa tätä joka puolelle.

Kaikki lelut, raapimapuut ja muut ovat tämän pojan mielestä aivan mahtavia, eikä sitä vauhtia pysäytä mikään…ellei sitten ala monien tuntien riehumisten jälkeen väsyttää (silloinkin lepäillään vain ihan pieni hetki ja sitten taas mennään ja kovaa).

Hurja-Hilma ei ollut vielä pari päivää sitten päättänyt, että onko tämä nyt hyvä juttu, että tollanen rääpäle tänne ilmestyi. Sähinää ja murinaa Hilman osalta oli paljon, ja aina kun Simeon yritti Hilmaa lähestyä, alkoi Hilma murista ja sähistä. Simeoni on ollut oikein sisukas, kun on murinoista ja sähinöistä huolimatta jatkuvasti yrittänyt tehdä ystävyyttä. Nyt viimein Hilma selvästi tajunnut että vauva on tullut jäädäkseen. Parin päivän ajan nyt ollaan leikitty yhdessä, sekä Hilma on pessyt Simeonia. Lisäksi tänään otettu päivätorkut lähes vierekkäin.

Simeoni sai uuden nimen Sisu, koska tämä on niin sisukas ja rohkea.

***

Leikattu urospentu, synt. noin 30.4.2014, luovutus 12 viikon iässä, kotihoidossa Helsingissä

11.7.2014 Simeoni on reipas pikkupoika, jolla vauhtia riittää ja on rohkeana tutustumassa kaikkeen uuteen ja ihmeelliseen ensimmäisten joukossa.

Siemoni ei malta syliin pysähtyä kesken villien leikkien, mutta kun väsymys iskee kelpaa silitykset sylissä oikein hyvin.

Simeonin tulevassa kodissa tulee olla reipas kissakaveri, poitsu myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa.

Eero, Lauri, Marjatta, Simeoni, Timo ja Vellamo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Aapo ja Tuomas.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.