Super-Seppo (nyk. Frodo)

Lisätty sivulle: 2015-09-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Super-Seppo (nyk. Frodo)
5.11.2015 Seppo sai kodin toisen kollikissan kaverina Espoosta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

27.11.2015 Frodo on reipastunut tosi paljon, säikkyy vielä mutta todella vähän! Uusia ihmisiä mennään piiloon enää vain hetkeksi ja sitten jatkuu leikki. Pojat tulevat keskenään hyvin toimeen ja yhdessä painiminen on lempparipuuhaa!

8.10.2015 Nyt on Seppo, eli Frodo, alkanut hiljalleen asettua taloksi meille. Bilbo oli heti kiinnostunut uudesta tulokkaasta ja yritti kaivaa itsensä oven alta makkariin, jonne Frodon vein. Kaksi ekaa päivää Frodo vietti makkarissa, yöllä se uskalsi tutkia enemmän, syödä ja vähän palloa pyörittää.

Lauantaina se pääsi livahtamaan ovesta ulos ja kissat vähän sähisivät toisilleen mutta siirsin sitten Bilbon makkariin haistelemaan ja Frodo jäi tutkimaan muuta asuntoa. Sohvan alle se jämähti moneksi tunniksi mutta lopulta sain leikin avulla houkuteltua pois sieltä. Illalla Frodo uskalsi itse lähteä kunnolla haistelemaan ja hyppimään pöydille ja kiipelypuukin tuli tutuksi! Vielä se pelkää mun liikettä ja vain vähän on päässyt silittämään, mutta edetään hitaasti! Bilbolla on leikkausaika torstaina joten toivotaan että se rauhoittaa herraa vähän ja toivottavasti sitten päästään kissat totuttamaan toisiinsa!

***

Leikattu urospentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Helsingissä.

29.10.2015 Kotihoitajan lähtiessä muutamaksi päiväksi reissuun Sampsa ja Seppo jäivät keskenään kotiin varahoitajien käydessä niitä välillä katsomassa. Pojat pärjäsivät hyvin ja olivat iloisina ovella vastassa kotihoitajan palatessa. Jälleennäkeminen perheen kissan kanssa oli lämmin ja pojat ovatkin varsinainen fanikerho – isompaa kissaa ihaillaan, sitä seurataan rinnalla, nuuskitaan kiinnostuneesti, vuorotellen jahdataan tai juostaan karkuun, tai vain kehrätään ja nukahdetaan vierekkäin.

Pennut ovat edelleen reipastuneet ja meno on välillä hyvinkin vauhdikasta. Sampsa ja Seppo antavat hoitotädin silittää ja ottaa syliin melko helposti. Vieraitakin on käynyt ja Sampsa tulee silloin ennakkoluulottomasti tekemään tuttavuutta, Seppo tarkastelee tilannetta hetken kauempaa ennen kuin uskaltautuu mukaan. Pallot ja leluhiiret ovat poikien suosikkeja leikeissä ja ruokatauolla maistuu erityisesti sei.

18.10.2015 Lisätty Sepolle uusia kuvia!

8.10.2015 Lisätty uusia kuvia ja kuulumisia Sepolle. Seppo ja Sampsa jäivät kahdestaan hoitopaikkaansa siskojen muuttaessa kesyyntymään toisiin hoitopaikkoihin. Seppo on reipastunut mukavasti. Se viihtyy kiltisti sylissä, kun se otetaan siihen. Pojat riehuvat ja leikkivät, kuten kissanpentujen kuuluukin. Ihmisen käsi vielä vähän pelottaa kuitenkin ja Sepon uudessa kodissa tulee jatkaa käsittelyyn totuttamista. Molemmat pojat tykkäävät kotihoitopaikan aikuisesta kissasta eivätkä säikähdä kodin ääniä, kuten imuria. Sepon uudessa kodissa tulee olla reipas kollikaveri/kavereita seurana.Pentuja ei arkuutensa vuoksi luovuteta lapsiperheeseen.

13.9.2015 Super-pennut Annikki, Mielikki, Seppo ja Sampsa ovat asuneet nyt viikon kotihoitopaikassaan Helsingissä. Pennut ovat vielä arkoja ja nopeat liikkeet saavat ne vilistämään porukalla piiloon. Hitaasti lähestyessä tai pentujen nukkuessa niitä saa jo vähän silittää, mutta syliin ottaminen vielä pelottaa ja silloin voi tulla kynttä tai hammasta.

Seppo etsii kotia reippaan poikakissan kaverina rauhallisesta aikuiskodista. Pentuja ei luovuteta lapsiperheeseen arkuutensa vuoksi ja uuden kodin tulee varautua jatkamaan kesytystyötä.

6.9.2015 Seppo on pentueen rohkein ja isoin kissanalku eikä jaksa enää sähistä hoitopaikan ihmisille. Se on hyvin leikkisä ja reipas.

Superit Annikki, Mielikki, Seppo ja Sampsa ovat kesyyntyneet jo ihan mukavasti kotihoitopaikassaan, mutta ihan valmiita kotikissoja ne eivät vielä ole. Leikin lomassa ja ruokailun yhteydessä saa jo silitellä ja pennut rohkaistuvat päivä päivältä enemmän.

2014 toukokuussa Juvalta matkasi 11 pentua emoineen hoitopaikkaan Helsinkiin. Myöhemmin samasta paikasta saatiin vielä viisi isompaa pentua loukutettua. Kaikki ”Super” –kissat saivat kodit ja mummon viimeinenkin leikkaamaton narttu saatiin leikattua. Lisää Super-kissoista voit lukea täältä.

Heinäkuun 2015 lopussa selvisi, että mummon lampolan ylisille on pesiytynyt vieras puolivilli emokissa, jolla on neljä pentua. Pennut ja emo saatiin loukutettua pentujen ollessa noin 7-8 viikkoisia. Siihen asti ihminen oli ollut niille vieras käsite vaikka mummo olikin niille käynyt ruokaa vintille tarjoamassa. Emo palautettiin mummolle leikattuna.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.