Super-Marjo (nyk. Tove)

Lisätty sivulle: 2014-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Marjo (nyk. Tove)
21.8.2014 Super-Marjo sai kodin Helsingistä Mantran ja koiran kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

6.10.2014 Tove ent. Super-Marjo herttainen on löytänyt oman kunnianarvoisan paikkansa perheessämme.

On ollut ilo seurata alkuun melkoisen ujon ja säikähtämisalttiin kaverin kehkeytymistä rohkeasti seuraan haluavaksi ja rapsutuksista nauttivaksi.

Tove rakastaa mahasilityksiä! Tove rakastaa myös ruokaa ja vahtii aina keittiön tapahtumia: jospa jotakin jännää ruokaa olisi jälleen tarjolla. Koiran kupillekin Tove monesti tuppautuu, mutta koira pitää puolensa. Vaikkei ruokakuppia yhdessä jaetakaan, yhteiselo muuten koiran kanssa sujuu hyvin sopuisasti. Erityisen veitikka Tove on ystävänsä Mantran kanssa leikkiessään. Mantra saapui pari viikkoa Toven jälkeen omaan kotiin. Tove ja Mantra leikkivät kaikki päivät (monesti osin yötkin) minkä kerkiävät. On piilosta ja hippaa, pallo- ja hiirileluleikkejä.

Tove myös juttelee aika paljon ja tulee luokse kutsuttaessa. Toisaalta, ei sen niin väliä ketä kutsutaan, Tove saapuu ja kellahtaa pehmeästi kylkeen silitettäväksi.

Tove on todella kiltti ja hieno kissa!

***

Leikattu naaras, noin 1-2 v. Kotihoidossa Vantaalla.

5.8.2014 Marjo on nyt kotiutunut hoitopaikkaan mukavasti ja osoittautunut todella suloiseksi ja helpoksi kissaneidiksi. Se on aika rauhallinen luonne ja tykkää katsella pihan tapahtumia ikkunasta nokosten välissä, mutta välillä pitää myös antaa kyytiä leluhiirille, jahdata laservaloa ja leikkiä hoitopaikan oman kissan kanssa. Marjo rakastaa ruokaa eikä keittiössä tarvitse koskaan touhuta yksin. Myös ruoka-ajoista muistutellaan kaiken varalta hassuilla pienillä maukaisuilla.

Marjo arastelee vähän äkkinäisiä liikkeitä ja kovia ääniä, joten pienten lasten perheeseen se ei tahdo muuttaa. Rauhallisesti lähestyvän ihmisen rapsutukset ja neidin mieleen oleva harjaaminen palkitaan kuitenkin kehräämällä ja kiehnäämällä, ja pikkuhiljaa Marjo alkaa itsekin tulla luokse hakemaan hellyyttä. Marjo olisikin jo valmis muuttamaan omaan kotiin, jossa sillä mielellään olisi kiltti kissakaveri.

18.7.2014 Superhurmaava Super-Marjo oli löytynyt Huittisista kolmen pentunsa kanssa. Hoidettuaan löytöeläintalossa niin omat kuin muidenkin pennut oli Marjon aika muuttaa pääkaupunkiseudulle etsimään omaa kotia.

Marjo saapui kotihoitopaikkaansa Vantaalle myöhään eilisiltana. Pitkän ja rankan matkan jälkeen kantokopasta tuli vähän empien ulos upea kilpparityttö, jonka suurimpana vaikeutena näytti olevan päättää, haluaako se ensin hiekkalaatikolle, syömään vai tekemään tuttavuutta hoitotädin kanssa. Ongelman näppärä tyttö ratkaisi tekemällä vähän kaikkea vuorotellen, ja hujauksessa oli tyhjennetty niin täysi rakko kuin ruokakuppikin. Ventovierasta ihmistä Marjo tervehti kovaäänisellä kehräyksellä ja alun vähän varovaisten puskujen jälkeen se kellahti jo suorilta jaloilta kyljelleen kyhnyteltäväksi. Tutustelua jatketaan hoitopaikassa, mutta jo ensimmäisten tuntien jälkeen vaikuttaa siltä, että tätä hurmaavampaa kissatyttöä voi olla vaikea löytää!

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.