Super-Louhi

Lisätty sivulle: 2014-09-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Louhi
1.1.2015 Super-Louhi sai kodin Vantaalta siskonsa Super-Kyllikin ja toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaras, synt 4/2014, kotihoidossa Vantaalla.

23.11.2014 Suurisydäminen pikkukissa Louhi on reipastunut hurjasti kotihoidossa ja siitä on kuoriutunut varsin hellyydenkipeä pakkaus. Omien kissojen vielä hieroessa unihiekkaa silmistään Louhi on jo hoitotätiä ovella vastassa töistä tullessa – tai kaupasta tai vaikkapa roskia viemästä – ja päiväohjelmaan kuuluukin nykyään paljon takki päällä eteisen lattialla kykkimistä ja silkkiturkkisen Louhen silittelyä (video tervetuliaiskomitean johtajasta alla). Myös ruoka-aikaan pusketaan vienosti sääriä ja katsellaan, josko aterian lisäksi heruisi vähän paijauksia, ja hypätäänpä joskus vähän ujosti sängyllä lojuvan hoitotädin luoksekin hurisemaan mahan päällä.

Pohjattoman utelias Louhi on aina ensimmäisenä paikalla, kun jotain tapahtuu, ja tarkkailee kodin touhuja hiekkalaatikon tyhjentämisestä imurointiin silmät suurina ja isot korvat höröllään. Erilaiset pallot, hiiret ja huiskalelut saavat kyytiä leikkisän kissan käpälissä, mutta lempilelu taitaa kuitenkin olla maitopurkin muovinen korkki, jota on mukava kanniskella suussa, läpsiä tassulla tai vaikkapa onkia vesikupista (videon vesileikeistä voit katsoa täältä). Maailman ihaninta Louhen mielestä ovat kuitenkin hippa- ja painileikit sekä yhteiset pesu- ja hempeilyhetket kissakaverin kanssa.

Touhuaminen kuluttaa paljon energiaa, joten ruoka maistuu Louhelle mainiosti. Neiti ei turhia nirsoile, mutta suurinta herkkua on kanan kivipiira. Niitä narskutellessa onkin nykyään ainoa mahdollisuus kuulla Louhen murinaa, jos hölmöt kissakaverit yrittävät tunkea samalle kupille. Namipussin rapina saa Louhen heräämään vaikka kuinka syvästä koomaunesta ja muuten vieraita arasteleva kisu toteaa hyvin äkkiä uudetkin ihmiset vaarattomiksi, jos he ymmärtävät tarjota herkkuja.

Louhi olisikin jo valmis muuttamaan omaan kotiin, jossa sillä olisi reipas, aktiivinen, läheisyydestä pitävä tyttökissa kaveriksi. Kodilta Louhi toivoo myös suhteellisen rauhallista eloa aikuisseurassa ja lempeyttä ja kärsivällisyyttä luottamuksen luomiseen taas uusien ihmisten kanssa.

25.10.2014 Toisia kissoja rakastava Louhi on alkanut ymmärtää, että ihminenkin on oikeastaan aika kiva. Voit lukea sen vaiheista lisää
blogistamme.

14.9.2014 Louhi on vielä ujohko pikkukissa, joka on kumminkin hyvin utelias. Louhi tulee katsomaan vieraita sopivan välimatkan päästä ja viihtyy kovemmassakin menossa mukana, ei väistä jos kävelet ohi tai olet vieressä, mutta lähestyvää kättä Louhi pelkää ja säntää silloin karkuun. Neitonen tulee myös hoitomamman viereen nukkumaan, kunhan siihen ei yritä koskea. Hoitopaikan omien kissojen kanssa Louhi rentoutuu ja niiden hurmiossa välillä unohtaa käden pelottavuuden ja ottaa ilolla silityksiä vastaan ihmiseltä. Louhi rakastaa riehua toisen kissojen kanssa ja jahtaamisleikki on ihan parasta huvia. Louhi onkin todella kissasosiaalinen ja uudessa kodissa tulee olla ainakin yksi reipas kissa tukena ja turvana.

Ujoutensa vuoksi Louhi sopii ainoastaan rauhalliseen aikuisperheeseen, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään.

10.9.2014 Louhi on syntynyt pihapiirin lampolaan ja löytyi sieltä vasta sen ollessa jo yli 3,5 kk eikä se ollut edes ihmistä nähnyt ennen tuota. Ihminen ja kotielämä on sille ollut täysin uutta.

Super-Louhi on lähtöisin Juvalta samasta paikasta kuin muut jo kodin saaneet Super-pennut.

Louhen sisaruksista ja taustoista voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.