Super-Kyllikki

Lisätty sivulle: 2014-08-03

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Kyllikki
29.8.2014 Super-Kyllikki sai kodin toisen kissan kaverina hoitopaikastaan Vantaalta.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.8.2014 Vastustamattoman ihana Super-pentulauma sulatti paljon niiden kanssa tekemisissä olleen sydämen, ja kun aika oli oikea kissaluvun kasvattamiseen, Alli-kissa sai kaverin pikkuisesta Kyllistä. Jo ensitapaamisella kahvinkeittimen takana piileskelevässä sähikäisessä oli jotain erityistä, ja pikkuhiljaa pakoon luikkivasta arkalaisesta onkin kuoriutunut aivan ihanan seurallinen neitokainen. Kyllin lempitouhuihin kuuluvat Allin kanssa reikäpäänä riehuminen ja vierekkäin päikkäröinti, ulkomaailman tiirailu ikkunasta, emännän siliteltävänä ja syliteltävänä oleminen ja nenäpusujen jakelu. Vieraisiin ihmisiin ja uusiin asioihinkin tutustellaan perusluottamuksen löydyttyä reippaasti. Sydämelliset kiitokset kaikille Kyllin hoitoon osallistuneille ja koko rekkutiimille! <3 *** Leikattu naaraspentu, synt. 4/2014, kotihoidossa Vantaalla. 22.8.2014 Kyllikki siirtyi uuteen kotihoitopaikkaan Vantaalle. 11.8.2014 Lisätty kuvia Kyllikistä. 3.8.2014 Super-Kyllikki on vielä ujo pienen pieni pikkukissa, joka kumminkin uteliaana tutkailee maailmaa. Parina ensimmäisenä hoitopäivänä neitonen oli niin paniikissa, että sinkoili hoitohuoneen seiniä pitkin ja sitä joutui käsittelemään paksuin hanskoin varmuuden vuoksi. Edelleen Kyllikkiä hieman jännitää kun sen ottaa kiinni, silloin se pinkaisee pakoon jääden kumminkin vähän matkan päähän odottamaan syliin ottoa. Sylissä Kyllde rentoutuu kehräämään ja nauttimaan olostaan. Vieraita pikkuneiti vielä ujostelee ja menee piiloon. Kyllikki on syntynyt pihapiirin lampolaan ja löytyi sieltä vasta sen ollessa jo yli 3 kk eikä se ollut edes ihmistä nähnyt ennen tuota. Ihminen ja kotielämä on sille ollut täysin uutta. Kyllden tuleva koti on rauhallinen aikuiskoti, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja jatketaan kärsivällisesti pikkuisen totuttamista kotikissan elämään. Neidin kodissa tulee myös ehdottomasti olla kiltti, reipas kissakaveri, sillä Kyllikki tukeutuu paljon hoitopaikan reippaisiin aikuisiin kissoihin. Super-Kyllikki on lähtöisin Juvalta samasta paikasta kuin muut jo kodin saaneet Super-pennut. Untamon ja Kyllikin sisaruksista voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.