Super-Juhani

Lisätty sivulle: 2014-06-21

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Juhani
14.7.2014 Super-Juhani sai kodin kolmen kissan ja kolmen koiran kaverina Hyvinkäältä.

***

Leikattu urospentu, synt. 18.4.2014, luovutus aikaisintaan 11.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

21.6.2014 Super-Juhani on iso kollin alku, joka on oikein vilkas touhottaja ja jaksaa riehua yllin kyllin muiden pentujen kanssa. Juhanin tulevassa kodissa tulee olla ainakin yksi kissakaveri ja muutenkin seuraa tarjolla. Poitsu myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa.

Aino, Ilmatar ja Juhani ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Tuomas, Aapo, Marjatta, Vellamo, Simeoni Timo, Lauri ja Eero.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.