Super-Ilmatar (nyk. Tuhkimo)

Lisätty sivulle: 2014-06-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Ilmatar (nyk. Tuhkimo)
11.7.2014 Super-Ilmatar sai kodin Vilmakaisan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.3.2016 Lisätty kuvaterveisiä Tuhkimo sekä suloinen pesuvideo kaverinsa Vilmakaisan kanssa

22.11.2014 Kuvaterkut tytöiltä.

21.7.2014 Hei, terveisiä Super-Ilmattarelta, nykyiseltä nimeltään Tuhkimo. Meillä menee oikein hyvin ja kotiuduttukin on jo. Silmätulehduskin alkaa olla jo hoidettu. :)

***

Leikattu naaraspentu, synt. 18.4.2014, luovutus aikaisintaan 11.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

21.6.2014 Super-Ilmatar on pikkuruinen kissaneiti, jolla vauhtia riittää. Ilmatar on vielä välillä hieman ujo ihmistä kohtaan, mutta kumminkin utelias tutkimaan uusia asioita. Ilmatarta ei luovuteta ihan pienten lasten perheeseen. Ilmattaren tulevassa kodissa tulee olla reipas kissakaveri, neiti myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa.

Aino, Ilmatar ja Juhani ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Tuomas, Aapo, Marjatta, Vellamo, Simeoni Timo, Lauri ja Eero.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.