Super-Hans

Lisätty sivulle: 2011-08-05

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Super-Hans
9/2011 Super-Hans sai kodin Turusta.

***

Urospentu, noin 3,5 kk (elokuussa 2011) kotihoidossa Turussa

31.8.2011 Meillä menee Hansin kanssa todella hyvin. Edelleen täysin sisäsiisti. Hans on leikkisä, mutta rauhallinen. Nukkuu yöt ja syö hyvin. Ei pelkää imuria ja osaa leikkiä lasten kanssa – ei raavi eikä pure. Antaa nostaa syliin raapimatta ja tottelee jo aika hyvin alas-käskyä. Käy kyllä keittiön tiskialtaassa nuolemassa tiskit hyväksi aina kun silmä välttää. Äänekäs kehruukone. :) Aivan ihana kaveri. Hänestä saa joku aivan suloisen lemmikin.

15.8.2011 Super-Hansin hoitokodille on tulossa muutto syyskuun alussa ja olisin mainiota, jos Super-Hans löytäisi kodin ennen muuttoa. Super-Hans on luonteeltaan iloinen, reipas ja ihmisystävällinen kollipoika.

5.8.2011 Super-Hans ja Lampinen ovat samassa hoitokodissa Turussa ja ne ovat tulleet hoitoon Porin kissarankkurilta, jonne vanha ihminen, jonka pihapiiriin pojat olivat ilmestyneet, oli kissaveljekset toimittanut. Kissaveljekset ovat oikein eläväisiä ja kaipaavat paljon tekemistä ja huomiota. Kova hurina ja kiehnäys alkaa heti, kun saavun heidän valtakuntaansa. Tykkäävät kiipeillä eri paikoissa, välillä hoitajan jaloissakin, josta tosin aletaan oppia jo pois. Ruoka maistuu ja elämä hymyilee näille muutoinkin, eikä heillä ole mitään terveysongelmiakaan. Eivät viihdy pitkään sylissä, vaikka silityksistä tykkäävätkin. Nämä kaipaavat omat ruokakupit, tai muuten tulee kova murina. Ovat hiljalleen totutelleet rauhalliseen koira-asukkiinkin. Siihen suhtautuvat ainakin vielä tällä hetkellä varautuneesti mutta mitään suurempia kohtauksia ei olla nähty. Super-Hanssiin on mahdollisuus mennä tutustumaan hoitokotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.