Super-Eero

Lisätty sivulle: 2014-07-10

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Eero
29.7.2014 Super-Eero sai yhteisen kodin Super-Laurin kanssa Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

9.1.2015 Pojat saivat pitää rekku-nimensä, tosin kotona tottelevat nimiä Eetu ja Late, tai no totteleminen näiden kahden vauhtikissan kohdalla on väärä sana. Pojat kotiutuivat nopeasti ja syksyllä muutto uuteen asuntoon Vantaalle sujui myös ilman ongelmia. Molemmista tuli melko nopeasti todellisia seurakissoja jotka auttavat jokaisessa kodin askareessa. Vastoin ennakkotietoja Eero on ollut näistä kahdesta se ennakkoluulottomampi, joka mieluusti käy valjaskävelyillä ja tutustuu kaikkeen uuteen. Erityisesti kiinnostaa tottakai kaikki mikä on ihmisten ruokaa, Eero mm käynyt kesken keitetyn perunan kuorimisen nyysimässä kuoret itselleen. Eero myös ilmeisesti välillä luulee olevansa koiranpentu, jonka repertuaariin kuuluu aamuherätys omistajan nenän pesulla kovan kehräyksen saattelemalla. Kotiin tullessa Eero myös aina juoksee vauhdilla ovenraosta käytävään vastaan innolla kehräten. Lauri taas on kova poika juttelemaan ja on muutaman viime kuukauden aikana oppinut varsinaiseksi sylikissaksi, toki molemmat sylissä torkkuvat kun sille päälle sattuvat, mutta Lauri ilmoittaa yleensä syliajan koittamisesta kovalla naukumisella. Yleensä matka syliin ei ole kovin pitkä, sillä iltaisin kun itse istun tietokoneella pojat loikoilevat joko vieressä kiipeilypuussa tai sitten monitorin vieressä omalla pedillä, joka vaadittiin työpöydälle.

***

Leikattu urospentu, synt. noin 30.4.2014, luovutus aikaisintaan 23.7.2014. Kotihoidossa Helsingissä

21.7.2014 Missä olisi Eeron ja Laurin oma rakastava koti? Muut sisarukset ovat jo löytäneet omansa ja veljeskaksikko lähtisivät omaan kotiin mielellään yhdessä.

11.7.2014 Eero on veljeksistä pienin vipeltäjä, joka löytää kaikki mahdolliset kiipeilypaikat jotka sitten valloittaa nopeasti. Eero hieman säpsähtää ihmisen nopeita liikkeitä vaikka onkin muutoin oikein reipas pikkukaveri. Tämän vuoksi ihan pienten lasten perheeseen ei poikaa luovuteta. Eero rakastaa leikkiä muiden pentujen kanssa, painiottelut ovatkin välillä aika rajuja. Eero kun saa haltuun lempilelunsa, puolustaa se sitä hurjasti murisemalla muille jopa emoilleen.

Eeron tulevassa kodissa tulee olla reipas kissakaveri, poitsu myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa.

Eero, Lauri, Marjatta, Simeoni, Timo ja Vellamo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Aapo ja Tuomas.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.