Super-Annikki (nyk. Luna)

Lisätty sivulle: 2015-09-06

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Annikki (nyk. Luna)
3.12.2015 Annikki sai kodin toisen tyttökissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

16.12.2015 Ensimmäinen vuorokausi tai pari oli ihmettelyä ja (kissan osalta)sohvanalukseen perehtymistä, sitten alkoi naukuminen, ja pian siitä myös kasvava luotto. Nyt vajaan kahden viikon kuluttua kisu on sopeutunut meihin ja asuntoon todella hyvin, ja leikit, silitys/rapsutus, sekä kaiken utelias tutkiminen on ihan parasta. On niin supersuloinen kun kehrää kovaa ja tekee rapsutuksesta hullaantuessaan vieressä kuperkeikkoja.

Uusiin ihmisiin suhtaudutaan lievällä varauksella, mutta herkut ja lelut ovat myös heillä kiinnostavia, mikäli tilanne on rauhallinen ja lähestyminen tapahtuu pienen omalla tahdilla. Annikista tuli täällä Luna, ja toisinaan lempinimenään pirteä pentu kantaa esim. nimeä “Lunni”. Lunan kanssa kotia jakaa luonteeltaan pentumainen sekä lempeä Ninja 7v. Molemmat ovat uteliaita toisistaan, mutta Ninja ei ole vielä varma tarkasta suhtautumisestaan tulokkaaseen. Onhan hän kuitenkin omasta mielestään perinyt edeltävän kissavanhuksen laumanjohtajakruunun. Kissat ovat siksi yhä pääasiassa eri tiloissa, ja saavat rauhassa totutella ajatukseen uudesta parhaasta ystävästä, pikkuhiljaa samanaikaista läsnäoloa lisäten.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Helsingissä.

18.11.2015 Lisätty Annikille kuvia ja kuulumisia. Annikilla olisi kiire löytää koti, sillä se on liian riehakas leikeissään hoitopaikan omien kissojen mielestä. Annikin uudessa kodissa tulisi olla toinen aktiivinen kissa tai kissoja, jotka eivät hätkähdä Annikin rajuja leikkejä.

11.11.2015 Suloinen Annikki odottelee edelleen sitä omaa kotiaan. Annikki on oikein vauhdikas neitonen, jonka menoa ei hoitopaikan omat kissat meinaa jaksaa. Neitosen kodissa tuleekin olle reipas kissa, joka jaksaa peuhata sekä ottaa vastaan Annikin hellyydenosoitukset. Ihmisen kättä Antsu edelleen väistää, mutta lähellä tykkää olla ja kehrää ja kiehnää kun uskaltaa jäädä siliteltäväksi. Antsu on myös kova kujertelemaan kuulumisiaan.

9.10.2015 Lisätty uusia kuvia reipastuneesta ja rennosta Annikista!

5.10.2015 Super-Annikki siirtyi toiseen hoitopaikkaan 23.9. Uudessa hoitopaikassa Annikilla on esimerkkinä useampi reipas tyttökissa ja neidin käytöksessä onkin tapahtunut iso muutos.

Annikki tykkää nykyän silityksistä ja kehrää äänekkästi niitä saadessaan. Neitosta pitää kumminkin lähestyä rauhallisesti, sillä lähestyvä ihmisen käsi on vielä hieman pelottava ja sitä neiti väistää turvallisen välimatkan päähän. Sylissäkin Annikki viihtyy vaikka hieman jännittäkin, hampaita ja kynttä ei uudessa paikassa ole kertaakaan Annikki hoitajaansa käyttänyt. Onpa tämä kaunotar myös hoitajansa jalkoihin käpertynyt yöpuulle.

Hoitopaikan omien kissojen kanssa Annikki rentoutuu ja se rakastaakin riehua toisten kissojen kanssa ja jahtaamisleikki on ihan parasta huvia. Neiti onkin todella kissasosiaalinen ja uudessa kodissa tulee olla ainakin yksi reipas tyttökissa tukena ja turvana.

Ujoutensa vuoksi Annikki sopii ainoastaan rauhalliseen aikuisperheeseen, jossa ymmärretään ujon kissan sielunelämää ja osataan totuttaa neitiä pehmein keinoin kotikissan elämään.

13.9.2015 Super-pennut Annikki, Mielikki, Seppo ja Sampsa ovat asuneet nyt viikon kotihoitopaikassaan Helsingissä. Pennut ovat vielä arkoja ja nopeat liikkeet saavat ne vilistämään porukalla piiloon. Hitaasti lähestyessä tai pentujen nukkuessa niitä saa jo vähän silittää, mutta syliin ottaminen vielä pelottaa ja silloin voi tulla kynttä tai hammasta.

Annikki etsii kotia reippaan tyttökissan kaverina rauhallisesta aikuiskodista. Pentuja ei luovuteta lapsiperheeseen arkuutensa vuoksi ja uuden kodin tulee varautua jatkamaan kesytystyötä.

6.9.2015 Annikki on pentueen tulisin tapaus. Se on toisaalta yksi pentueen uteliaimmista ja rohkeimmista, mutta syliin ottaminen ei ole vielä sen mieleen ollenkaan. Annikki haluaakin, että asiat etenevät enemmän sen omilla ehdoilla kuin väkisin. Leikin ja ruokailun lomassa sitä on saanut hyvin silitellä.

Superit Annikki, Mielikki, Seppo ja Sampsa ovat kesyyntyneet jo ihan mukavasti kotihoitopaikassaan, mutta ihan valmiita kotikissoja ne eivät vielä ole. Leikin lomassa ja ruokailun yhteydessä saa jo silitellä ja pennut rohkaistuvat päivä päivältä enemmän.

2014 toukokuussa Juvalta matkasi 11 pentua emoineen hoitopaikkaan Helsinkiin. Myöhemmin samasta paikasta saatiin vielä viisi isompaa pentua loukutettua. Kaikki ”Super” –kissat saivat kodit ja mummon viimeinenkin leikkaamaton narttu saatiin leikattua. Lisää Super-kissoista voi lukea täältä.

Heinäkuun 2015 lopussa selvisi, että mummon lampolan ylisille on pesiytynyt vieras puolivilli emokissa, jolla on neljä pentua. Pennut ja emo saatiin loukutettua pentujen ollessa noin 7-8 viikkoisia. Siihen asti ihminen oli ollut niille vieras käsite vaikka mummo olikin niille käynyt ruokaa vintille tarjoamassa. Emo palautettiin mummolle leikattuna.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.