Super-Aino

Lisätty sivulle: 2014-06-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Super-Aino
11.7.2014 Super-Aino sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

26.4.2016 Aino voi todella hyvin ja on onnellinen karvalapsi. Anskuun rakastuu uudelleen joka päivä, moneen kertaan ja Ansku on sulattanut monen muunkin kuin minun sydämeni. Niin lämmin persoona! Aamulla ei ole töihin lähtemistä ellei raksuja ole muistettu ensin heittää pitkin kodin lattioita, niin kauan Aino miukuu ja seuraa vierellä. Luna on paras ystävä, jonka kanssa painitaan ja juostaan kovaa joka päivä. Usein nämä karvakamut nukkuvatkin sylikkäin. Ainon kainalossa on lämmin, Aino on kuumakalle ja Luna vilukissa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 18.4.2014, luovutus aikaisintaan 11.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

21.6.2014 Super-Aino on suloinen pikkuneiti, joka jaksaa peuhata tunnista toiseen. Alkuun Aino hieman arasteli ihmistä, mutta nyt jo tykkää silityksistä. Ainoa ei kumminkaan luovuteta ihan pienten lasten perheeseen. Ainon tulevassa kodissa tulee olla kissakaveri, neiti myös mielellään muuttaisi yhteiseen kotiin jonkun samassa hoitopaikassa olevan pennun kanssa.

Aino, Ilmatar ja Juhani ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Tuomas, Aapo, Marjatta, Vellamo, Simeoni Timo, Lauri ja Eero.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.