Super-Aapo (nyk. Halla)

Lisätty sivulle: 2014-06-29

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Super-Aapo (nyk. Halla)
14.7.2014 Super-Aapo sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

21.7. Hallan kuulumisia uudessa kodissa voi seurailla täältä

***

Leikattu urospentu, synt. noin 25.4.2014, luovutus aikaisintaan 18.7.2014, kotihoidossa Helsingissä

29.6.2014 Aapo on suloinen nautiskelija: vaikka sekin tietysti jaksaa riehua sisarusten kanssa, se myös hakeutuu itse syliin ja saattaa kelliä siinä pitkäänkin nukuskelemassa ja kehräämässä.

Tuomas ja Aapo ovat sisaruksia ja lähtöisin samasta paikasta kuin emot Miisu, Emuli ja Hille sekä pennut Aino, Ilmatar, Juhani, Marjatta, Vellamo, Simeoni Timo, Lauri ja Eero.

Tästä katraasta voit lukea lisää sekä foorumilta että blogista.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.