Sulo

Lisätty sivulle: 2012-08-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sulo
4.9.2012 SULO MUUTTI OMAAN KOTIIN HYVINKÄÄLLE NYSÄN KAVERIKSI

****

UROSPENTU, 14 viikkoa (elokuussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

13.8.2012 Pentunelikko Simo, Santeri, Sulo ja Sohvi luovutettiin yhdistykselle omaa kotia etsimään n.9-viikon ikäisinä. Pikkuisia aloitettiin heti hoitamaan luovutuskuntoon, ja nyt on ikää sekä hoitotoimenpiteitä takana sen verran että voidaan aloittaa oman kodin etsintä :) Pikkuiset on madotettu ja kaikki ovat saaneet ensimmäiset rokotuksensa. Kaikki pennut antavat hoitaa itseään nätisti, luottavat ihmiseen ja katselevat silmiin.

Sulo on pentueen toiseksi isoin pentu. Rauhallinen kaveri, viihtyy omissa
oloissaan. Saattaa pitkäänkin olla paikoillaan ja mietiskellä asioita tai katsoa muiden touhuja, joskus telmii sisarustensa kanssa mutta yleensä leikkii itsekseen esim. jollain narunpätkällä. Sulo sopisi varmasti ainoaksikin kissaksi. Viihtyy erittäin hyvin sylissä, jaksaa olla siinä paikallaan vaikka kuinka kauan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.