Sulo

Lisätty sivulle: 2011-12-13

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sulo
21.1.2012 Sulo sai kodin Helsingistä.

****

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

6.2.2015 Sulolle kuuluu hyvää. Hän on ihana sylikatti, edelleen yhtä leikkisä kuin pentuna ja pistää vauhtia isoveljeensä Figoon, jonka kanssa painitaan säännöllisesti. Sulo tykkää hellyydestä, ulkoilusta ja rauhallisista ihmisistä. Hän on utelias ja menee mukaan leikkiin, jos tulee lapsia kylään. Kesäisin Sulo on ulkoillut maalla ja palstalla. Talvella on hänen mielestään liian kylmä ulkoilla. Jouluna kivointa oli joulukuusen raapiminen ja takan takana asuvien hiirten vakoilu. Juuri nyt Sulo mielellään kirjoittaisi itse jotakin, hän kiehnää koneen vieressä.

28.1.2012 Sulon ensimmäinen viikko meillä on sujunut hyvin. Jo sunnuntai-iltana Figo oli niin utelias, että he tapasivat lyhyesti ensimmäisen kerran. Maanantai kului Figon muristessa ja sähistessä Sulolle. Pikku hiljaa murinat vähenivät, ja Figo päästi Sulon lähemmäs niin, että he pääsivät nuuhkimaan toisiaan lähietäisyydeltä.

Torstaista asti kissat ovat jahtailleet toisiaan, läppineet toisiaan tassuilla ja lisäksi mitelleet johtajan paikasta tappelemalla. Niinpä silloin, kun olemme pois kotoa, he ovat eri huoneissa. Tällä hetkellä he juuri jahtailevat toisiaan vuoron perään ja painivat milloin missäkin. En kuitenkaan ole siitä huolissani, koska se kuuluu asiaan. Figolla vähän kesti tajuta, että tässä on pentu, joka leikkii: hän ei oikein tajunnut, miksi Sulo hyökkäilee tai tekee syöksyjä (myös oman häntänsä kimppuun). Nyt Figonkin liike- ja elekieli viestii myös leikistä eikä siitä, että hän tuntisi olonsa uhatuksi. Pitää nyt vaan toivoa, että sopu löytyy ja säästytään turhilta taisteluvammoilta.

(Figoa varmaan uhkaavat tällä hetkellä lähinnä rasitusvammat…) Toisaalta he jo voivat nukkua samassa sängyssä tai samalla sohvalla. Uskoisinkin, että
kissat sopeutuvat toisiinsa ennen pitkää. Punnitsin Sulon eilen, paino oli 2090 grammaa. Painoa on tullut 130 grammaa lisää viikon aikana eli varsin hyvin. Sulolla edelleen tulee rähmää varsinkin oikeasta silmästä. Lisäksi hän aivastaa muutaman kerran päivässä. Sulo on todella sopeutuvainen, rohkea, utelias ja lempeä kissa. Hän on tyytyväinen kaikkien sylissä, tykkää leikkiä ja kehrätä. Olemme onnekkaita, kun saimme hänet. Terveisin Venla, Essi, Figo ja Sulo

****

13.12.2011 Sulo on suomalainen n. 9-viikkoinen poikakissanpentu Huittisista.

Sulo on ihmisrakas kehrääjä, joka tykkää kiipeillä pitkin housunpuntteja ja haluaa tulla kovasti syliin. Milli ja sisaruksensa Aada tyttö ja pojat Lenni, Oskar, Sasu ja Sulo on saatu kiinni maalaismiljöön ulkorakennuksesta muutaman viikon ikäisinä. Pennut ovat luovutusiässä viikolla 2/2012.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.