Sulkavan Minni

Lisätty sivulle: 2015-10-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sulkavan Minni
21.12.2015 Minni muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

30.12.2015 Lisätty Minnille muutama uusi kuva onnellisena kissakaverinsa kanssa.

28.12.2015 Kissojen tutustuminen on mennyt hyvin. Temppu on ollut herrasmies ja Minni on ottanut asunnon hyvin haltuun ja mm. joulukuuseen on kiivetty. Kissat ovat riehuneet oikein urakalla ja aamulla on olohuoneessa ollut aivan uusi sisustus. Kuvissa Minni ja Temppu katselevat ikkunasta pihan lintuja.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Helsingissä.

11.12.2015 Lisätty kuvia ja kuulumisia suloiselle Minnille! Minnin kotihoitaja on lähdössä jouluksi reissuun, jonne Minni voi lähteä mukaan. Parasta olisi kuitenkin, että tyttönen löytäisi kodin ennen joulua. Minni on erittäin hellyydenkipeä ja tulee aamuisin puskemaan ja kiehnäämään sänkyyn. Kun Minni haluaa hellyyttä, muut kissat saavat väistyä sen tieltä!

Liikkuva ihminen vielä vähän pelottaa Minniä ja silloin se vetäytyy sängyn alle tarkkailemaan tilannetta. Leikin avulla tyttö on kuitenkin helppo houkutella takaisin esille. Minni saattaa tulla vaikkapa tutun hoitajan kainaloon kehräämään, mutta sylissä pitämisestä se menee paniikkiin ja rimpuilee, joten tätä asiaa täytyy harjoitella vielä, jotta hoitotoimenpiteet kuten kynsienleikkuu onnistuisivat hyvin tulevaisuudessa. Minnin uudessa kodissa olisikin hyvä olla kokemusta hieman aremman kissan käsittelystä.

21.11.2015 Lisätty kuvia ja kuulumisia Minnille. Minnin siskot saivat jo kodin ja Minni muutti 17.11. samaan hoitopaikkaan veljensä Aukustin luo. Minni vielä pakoilee ihmistä, mutta rapsutteluetäisyydelle päästäessä tai sylissä tyttö nauttii rapsuttelusta, puskee, kehrää ja pyörii kuin väkkärä. Minnillä on upea tuuhea turkki, joka on kuin pumpulia.

7.11.2015 Minni on reipastunut hoitopaikassaan ja se kiipeää jo syliin hakemaan rapsutuksia ja puskemaan. Tytöt tulevat kotihoitajaa myös ovelle vastaan. Minni olisi jo valmis muuttamaan ikiomaan kotiin! Kissojen kotihoitaja on muuttamassa marraskuun lopussa ja olisikin hienoa, jos tytöille löytyisi koti ennen sitä. Lisätty kuva Lotasta, Siiristä, Minnistä sekä hoitopaikan omista kissoista syömässä yhdessä.

20.10.2015 Minni on osoittautunut hoitopaikassaan hyvin hellyydenkipeäksi niin toisten kissojen kuin ihmistenkin suhteen. Se rakastaa rapsutuksia ollessaan turvallisesti pesässään. Minni on sisaruksista arin ja sen uudessa kodissa tulisi olla reipas ja kiltti tyttökissa kaverina, joka voisi opetta Minnille lisää reippaan kissan tapoja.

7.10.2015 Minni siirtyi siskojensa Lotan ja Siirin kanssa kotihoitopaikkaan Helsinkiin pari viikkoa sitten. Minni on joukon arin ja kiltein pentu. Minni etsii kotia reippaan tyttökissan kaverina aikuisperheestä, jossa on kärsivällisyyttä jatkaa kesytystyötä.

Sulkavan pennut Aukusti, Ester, Lotta, Minni ja Siiri loukutettiin Etelä-Savosta paikallisen Agrimarketin varastosta kesällä 2015 ja ne siirtyivät Helsinkiin kahteen eri kotihoitopaikkaan syyskuussa. Pennuilla ei ole ollut tarpeeksi ihmiskontaktia elämänsä ensimmäisinä kuukausina, joten kotihoitopaikoissa on sosiaalistettu pentuja tottumaan ihmisen kosketukseen ja syliin ottamiseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.