Sulkavan Lotta

Lisätty sivulle: 2015-10-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sulkavan Lotta
14.11.2015 Lotta sai kodin Helsingistä siskonsa Siirin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:
4.9.2016 Siiri ja Lotta ovat vauhdikkaita tyttöjä ja ottaneet minut “emokseen”. Lotta nukkuu öisin minun vieressäni ja Siirikin välillä tulee sänkyyn, kun on vailla läheisyyttä. Jos olen yön poissa kotoa, niin seuraavana päivänä on syliin tungosta. Kesällä matkustus autossa sujui oikein mallikkaasti. Vieläkään eivät pahemmin nau’u, joten meteliä syntyy vain kirmailusta ja leikeistä. Tässäpä kuva meidän ihanuuksista liitteenä.

4.3.2016 Viimeisimpiä kuvia tytöistä. Hienosti menee ja kovasti pitävät minua “emonaan”.

10.2.2016 Siiri ja Lotta voivat oikein mainiosti ja ovat nykyään kovin reippaita ja uteliaita nuoria neitoja. Leikit ovat vauhdikkaita ja välillä on kiva ulkoilla parvekkeella. Näyttäisi siltä, että löysävatsaisuuskin katosi Axilur- kuurin myötä. Kovasti kasvavat silmissä ja hellyyttäkin välillä kaivataan ja kilpaillaan emännän suosiosta. Kun isäntä oli 2 viikkoa reissussa, niin tytöt uskaltautuivat kapuamaan emännän viereen nukkumaan jopa. Kun Coucoun pakastekuivattua kanapussia rapistelee, niin molemmat ovat viivana kerjäämässä herkkua. Eli hyvin menee!

31.12.2015 Lisätty uusi kuva Lotalle.

8.12.2015 Lisätty leikkivideo tytöistä!

4.12.2015 Kuvakuulumiset kodista!

27.11.2015 Tällä viikolla on tapahtunut huomattavaa reipastumista, uskaltavat jo tulla näkyville syömään ja Lotta on jopa suostunut leikkimään leikitettäessä. Lotta tulee esille, käy noutamassa Siirin ja tytöt menevät perätysten syömään. Ja ai miten ihana onkaan olla verhon takana piilosilla ja kurkistella sieltä palvelijoita. Ja vessassakäynti on edelleen mallikasta!

23.11.2015 Lotta ja Siiri ovat viikon verran totutelleet uuteen kotiinsa, mutta eivät ota suoraa kontaktia vielä ihmisen kanssa. Jos piilo on ihmisen kosketusetäisyydellä, antavat kyllä rapsuttaa, eivätkä protestoi, Sisäsiistejä tytöt ovat olleet alusta asti ja leikkikalutkin saavat kyytiä, kun ihmispalvelijat ovat poissa jaloista. On yritetty leikittääkin tytteleitä, mutta leikki on pennuilla jäänyt katseella seuraamisen tasolle.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015, kotihoidossa Helsingissä.

7.11.2015 Lotta on rohkaistunut lisää hoitopaikassaan ja tulee syliin hakemaan rapsutuksia. Tytöt tulevat ovelle vastaan hoitajaa. Lotta olisi jo valmis muuttamaan ikiomaan kotiin! Kissojen kotihoitaja on muuttamassa marraskuun lopussa ja olisikin hienoa, jos tytöille löytyisi koti ennen sitä. Lisätty kuva Lotasta, Siiristä, Minnistä sekä hoitopaikan omista kissoista syömässä yhdessä.

20.10.2015 Lotta on reipastunut kivasti hoitopaikassaan.Sitä saa useimmiten silittää sen syödessä ja luonteeltaan se on hyvin utelias. Hoitotädin lakaistessa hiekkoja lattialta, on Lotta pian auttamassa ja leikkimässä harjalla. Lotta ja Siiri voisivat muuttaa omaan kotiin yhdessä tai reippaan tyttökissan kaveriksi.

7.10.2015 Lotta siirtyi siskojensa Siirin ja Minnin kanssa kotihoitopaikkaan Helsinkiin pari viikkoa sitten. Lotta on joukon rohkein ja temperamenttinen. Pennut vielä arastelevat ihmistä, mutta ne saa otettua syliin ja niitä saa rapsutella, jos ne saa kiinni. Sylissä pennut myös kehräävät. Pennut ovat tavanneet hoitopaikan omat aikuiset kissat ja tutustuvat niihin hiljalleen.
Lotta etsii kotia reippaan tyttökissan kaverina aikuisperheestä, jossa on kärsivällisyyttä jatkaa kesytystyötä.

Sulkavan pennut Aukusti, Ester, Lotta, Minni ja Siiri loukutettiin Etelä-Savosta paikallisen Agrimarketin varastosta kesällä 2015 ja ne siirtyivät Helsinkiin kahteen eri kotihoitopaikkaan syyskuussa. Pennuilla ei ole ollut tarpeeksi ihmiskontaktia elämänsä ensimmäisinä kuukausina, joten kotihoitopaikoissa on sosiaalistettu pentuja tottumaan ihmisen kosketukseen ja syliin ottamiseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.