Suhinalempi

2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.10.2023 Suhis muutti omaan kotiin uuden kissakaverin luokse.

Suhinalempi on nuori ja utelias kolli, joka etsii kissakaverillista ja aktiivista kotia.

17.9.2023

Suhis elää sijaiskodissa rentoa kissanelämää ja odottaa edelleen innolla uutta perhettään. Sillä aikaa, Suhis keksii itselleen monenmoista ajanvietettä. Hän on muun muassa löytänyt uuden harrastuksen, jossa hän raahaa sijaiskodin posteja pitkin asuntoa ja repii niitä. Hän myös nauttii ihmisen kanssa suihkuhetkistä ja vedellä leikkimisestä.

6.9.2023

Suhinalempi (perheen kesken Suhis) on utelias ja erittäin rohkea nuori kolli. Sen lempipuuhiin kuuluu ruokailun lisäksi jalkojen jahtaaminen (sekä peiton alta, että kävellessä), vessapaperin syöminen sekä roikkuvien johtojen metsästäminen. Kuten kissanpennun elämään kuuluu, Suhis on energinen ja huomionkipeä. Silityksiä Suhis ottaa vastaan omilla ehdoillaan. Se vierastaa kättä hieman erityisesti pään päältä silittäessä. Suhinalempi on mielellään mukana kaikissa ihmisten projekteissa, kuten verhojen asennuksessa sekä Ikea-hyllyjen kokoamisessa. Se nukkuu öisin vieressä, mikäli ihmisellä sattuu olemaan tarpeeksi pehmeä viltti sängyssä.

Suhikselle etsitään kotia, jossa on aikaa ja halua aktivoida sitä ja pitää sen poissa pahanteosta. Myös leikkisä kissakaveri on tarpeen, sillä sijaiskodissa Suhinalempi on hakenut alusta asti turvaa sijaisisoveljestään.