Suffel (nyk. Gamma)

Lisätty sivulle: 2014-05-21

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Suffel (nyk. Gamma)
11.7.2014 Suffel sai kodin toisen kissan kaverina Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

14.7.2014 Kissa reipastuu koko ajan. Uskaltaa jo puskea minun jalkoja ja tutkii kovasti huonettaan. Ruokakin maistui heti alusta alkaen.

Ensi viikonloppuna voidaan varmaan laajentaa reviiriä ja tutustua kissakamuun, laitan kuvia sitten teillekin päin. Poika on ollut oven takana korvat hörössä. Tietää että kaveri on tullut.

Ihana tyttö kaiken kaikkiaan ja uskon että minun kotini on tällaiselle kaverille hyvä koti,rauhallista menoa ja tasaista elämää.

***

Leikattu naaras, noin 4-5 v. Kotihoidossa Vantaalla.

3.7.2014 Kovasti reipastunut Suffel siirtyi eilen kotihoitoon Vantaalle. Vähän vielä jännittää uusi paikka, mutta kisu on jo nyt osoittautunut todella hellyydenkipeäksi hurisijaksi! Suffelin kuulumisia hoitopaikassa voi seurailla forumilta.

14.6.2014 Suffel on reipastunut viikossa aivan uskomattoman paljon ja nykyään se tulee jopa itse hakemaan huomiota kotihoitajalta aamuisin! Ruokahetki on kiehnäystä jaloissa ja kehräystä ja Suffelista on kivaa, jos hoitaja jää ruokaseuraksi, jotta voi aina välillä hakea rapsutuksia ennen kuin voi jatkaa ruuan syömistä. Suffel on myös päässyt tutustumaan hoitopaikan omiin kissoihin ja se tulee hyvin toimeen perheen vanhemman poikakissan kanssa. Ne nuuhkivat toisiaan ja kurnuttelevat kehräten toisilleen. Nuoremman kanssa eivät kemiat kohdanneet niin nopeasti ja tutustelu on edennyt vähän varovaisemmin.

6.6.2014 Suloinen Suffel siirtyi hiljattain kotihoitoon Helsinkiin. Pienikokoinen suurisilmäinen tyttö on vielä aika ujo mutta tykkää tarkkailla talon touhuja jostain vähän korkeammalta, sohvan selkänojalta tai lipaston päältä. Suffel nauttii hurjasti, kun sitä rapsutellaan kaulan ja niskan alueelta ja palkitsee rapsuttelijan kovaäänisellä kehräyksellä. Muualta silitettäessä jännittää vielä niin, että välillä ihan vapisuttaa, eikä Suffel oikein vielä osaa itse hakea ihmiskontaktia muuten kuin katselemalla pitkään rapsuttelun lopettanutta ihmistä. Pohjimmiltaan seurankipeästä luonteesta kertoo kuitenkin se, että hoitohuoneen ovi pitää varmistaa ylimääräisellä hakasella, ettei itse oven avaava viisas neitokainen pääse livahtamaan kielletyille alueille. Suffel etsii kärsivällistä ja rauhallista kotia joko ainokaisena tai sitten sillä voisi ehkä olla reipas kissakaveri näyttämässä mallia siitä, että ihmiset ovat oikeastaan aika kivoja.

21.5.2014 Suffel on kaunis löytökissa Satakunnan suunnalta jota kukaan ei ollut kaivannut takaisin kotiin. Suffel steriloitiin ja rokotettiin heti kun se siirtyi yhdistyksen hoiviin ja steriloidessa huomattiin että sillä olisi ollut pennutkin vatsassa. Ikäarvio on 5+ vuotta ja sen kohdustakin näki että maailmaa on nähty ja pentuja on tullut synnytettyä. Nyt onneksi hormonihyrinät takana ja tiedossa onnellista kotikissan elämään, kunhan se oma koti ensin löytyy.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.