Storm (nyk. Roosa)

Lisätty sivulle: 2010-09-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Storm (nyk. Roosa)
10.11.2010 Storm muutti omaan kotiin Helsinkiin Bastetin kanssa.

***

Kuulumisia ja kuvia omasta kodista:

24.11.2015 Terveiset Bastetilta ja Roosalta! Vaikea uskoa, että jo viisi vuotta vierähtänyt siitä kun tytöt tulivat. Tyhjää olisi elämä ilman näitä mamman pöpsyköitä. Hyvin on mennyt, ja terveinäkin saaneet olla, mitä nyt Roosalla hammaskiveä (ja on sen verran sähäkkä, ettei harjaaminen oikein tule kyseeseen). Kisuista on toisilleen kivasti seuraa, ja edelleen tulevat hyvin juttuun keskenään. Bassen kanssa käydään kesäikaan ulkona, ja tarkkana saa olla ettei neiti pääse nappaamaan linnun- tai oravanpoikasia! Selvästi olisi kyllä tehokas saalistaja. Välillä tuntuu että Basselle sisällä olo on turhan tylsää, kun sillä on kokemusta ulkoelämästäkin. Siksi olen ruvennut enempi virikkeistämään esim. kuivamuonanappuloita piilottamalla ja naksutinkoulutuksella. Pari vuotta sitten Roosa pissi muutaman kerran sänkyyn, mutta asia korjautui sopivan hiekan löydyttyä (pitää olla mikrohiekkaa) ja ahkeralla laatikoiden putsaamisella. Teen usein töitä kotona, ja kisut toimivat assistentteina köllimällä läppärin vieressä, johon heille on asetettu pediksi emännän villatakki. Tyytyväinen isäntäväki ja ilmeisesti aika tyytyväiset kissat kiittävät Rekku Rescueta hyvästä työstä ja toivottavat hyvää jatkoa!

13.3.2011 Hei, tässä Bastetin ja Roosan (entinen Storm) kuulumisia. Kuvia ei ikävä kyllä ole, en ole onnistunut ottamaan kuvia jotka tekisivät heille oikeutta. Roosa näes hermostuu kameran äänestä niin että sille tulee epäluuloinen ilme tai pomppaa pois. No, joka tapauksessa kisut voivat mainiosti ja ovat NIIN hyviä kavereita, pesevät toisiaan ja nukkuvat usein yhdessä kasassa emännän jalkopäässä. Hippaa ja painia harrastetaan päivittäin. Alkuaikoina Roosa tykkäsi myös uittaa leluhiiriä vesikupissa, mutta nyt kypsyttyään ja aikuistuttuaan hän ilmeisesti on katsonut, että se on liian lapsellinen leikki.

Steriloinnissa käytiin vuodenvaihteessa. Operaatio ei muuttanut Roosan luonnetta mitenkään, Bastet muuttui ehkä vähän vähemmän leikkisäksi ja masua on tullut pikkuisen (vaihdoinkin siksi kuivamuonan vähärasvaisempaan sterilized-versioon). Molempien lempiruoka on raaka liha (lajilla ei väliä), mutta muukin maistuu. Mitäs vielä kertoisi… Nämä ovat kerta kaikkiaan ihania kissoja, joita saa helliä mielin määrin. Tulevat aina vastaan ovelle, ja Roosa heittäytyy heti selälleen ja on että ”rapsutusta kiitos”. Mielellään myös seuraavat vierestä, mitä jännää ihmiset tekee esim. keittiössä, ja hyppäävät syliin kun olen tietokoneella. Varsinkin Roosa rakastaa olla emännän sylissä vaikka tuntikausia, ja molemmat tykkäävät kovasti olla peiton alla (!) Bastetin mielestä kaikki ihmiset on tosi kivoja, myös pienet lapset. Roosa suhtautuu vieraisiin varauksellisemmin. Paljon kiitoksia Rekku Rescuen Sandylle, joka keksi ehdottaa minulle tätä kissakaksikkoa! Terveisin, Saara

17.11.2010 Bastet ja Roosa-kissa (entinen Storm) ovat nyt olleet uudessa kodissa viikon ja kotiutuneet hyvin. Emäntä on onnesta soikeena kun on saanut näin viehättävät kissakaverit! Ruoka, uni ja leikki maistuvat hyvin tytöille ja tulevat mainiosti juttuun keskenään. Roosa seuraa aika tiiviisti Bastetia ja ottaa siitä mallia kaikessa. Bastetin mielestä Roosa on joskus liian tunkeileva, mutta kärsivällisesti se suhtautuu ja opastaa Roosaa käyttäytymään kissoiksi. Sitäpaitsi Bastetkin selvästi tykkää leikkiä Roosan kanssa, olen esim. kuullut kun se kutsuu Roosan hippaan. :-) Tytöt nuolevat toistensa turkkeja ja joskus vetävät sikeitä molemmat emännän kyljessä… Voiko ihanampaa olla?

Bastet on lempeä ja sosiaalinen, ja Roosasta on kuoriutumassa oikea sylikissa. Yhtenä päivänä se nukkui sylissä melkein tunnin, siinä vaiheessa reidet oli niin puuduksissa että oli pakko siirtää kisu… Tytöt ovat myös auttaneet emäntää kirjoitushommissa tietokoneella. Muita suosittuja juttuja on tv:n katsominen (Roosa), lintujen ja oravien katselu ikkunasta (Bastet), Cat Dancer -lelu sekä pallon/hiiren perässä juokseminen eteiskäytävää pitkin (molemmat). Kuvia tulossa, kunhan talouden kuvausvastaava saapuu työmatkalta! T. Saara

****

NAARAS, noin 3kk (syyskuun loppupuolella 2010) Helsingissä

12.10.2010 Suloinen Storm-neito etsii tositarkoituksella sitä ikiomaa, pysyvää kotia. Stormin muut hoitokissakaverit ovat jo kaikki saaneet omat kodit. Storm leikkii innolla hoitopaikan vakiasukkaan ja hoitajan kanssa. Tyttönen kehrää kovasti päästessään syliin. :D

Lisätty kuvaukselliselle kaunottarelle uusia kuvia. Kotihoitaja on muuttamassa lokakuun lopussa, ja olisi loistavaa, jos tyttöselle löytyisi oma koti siihen mennessä.

25.9.2010 Storm on reipas tyttökissa, joka mielellään lähtisi joko kotiin, jossa sille olisi kissaseuraa valmiina tai toisen kissanpennun kanssa yhdessä uuteen kotiin. Samassa hoitopaikassa Shadowcatin ja sen siskon Stormin kanssa ovat kilpparitytöt Timppis, Nippis, Symppis, Liikkis ja Heinis. :D

15.9.2010 Sisarukset Boom-Boom, Cannonball sekä Copycat ovat kotihoidossa Vantaalla ja niiden siskot Shadowcat ja Storm Helsingissä. Kun pentue tuli kotihoitoon niin katsottiin paremmaksi erottaa pienet sähikäiset pienempiin porukoihin, jotta pääsevät paremmin tottumaan tavalliseen kotikissan elämään. Nyt pennut ovatkin reipastuneet jo ihan kivasti ja varmasti jokaisesta tulee vielä ihan mukavat kissakaverit.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.