Stitch

Lisätty sivulle: 2012-07-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Stitch
12.9.2012 STITCH SAI SISKONSA TIANAN KANSSA OMAN KODIN HOITOPAIKASTAAN

*****

21.9.2012 Rakkaat pikkuiset Stitch ja Tiana sitoivat lauman niin tiiviisti yhteen ettei voinut muuta kuin pitää sisaruksista molemmat. Meidän perhe on täysi, kissat on onnellisia, ja kun kissat on onnellisia niin olen minäkin!

Stitch pieni raitapaita, mamman oma poika tuli jäädäkseen <3

*****

UROSPENTU, noin 12 viikkoa (elokuun alussa 2012) kotihoidossa Vantaalla

11.8.2012 Siskoilla on jo omat kodit, nyt vielä pojillekin sellaiset! Stitch on menevä pikkumies, puuhakas ja helposti innostuva, muttei kuitenkaan mikään tuhmuuksien toteuttaja, tarvitsee kuitenkin ehdottomasti aktiivisen kissakaverin. Stitch tulee loistavasti toimeen kotihoitopaikan omien kissojen kanssa, painileikit kuuluvat jokapäiväisiin puuhiin ja toisaalta taas vanhinta äkäpussi-kissaa Stitch osaa arvostaa ja jättää omaan rauhaansa ;) Sylissä Stitch ei malta olla silloin kun kotihoitaja tahtoisi kaapata rutistukseen, mutta hellyyspuuskan iskiessä hän on mitä ihanin pikkukolli – hyppää sängylle viereen, kiipeää päälle, puskee aivan mahdottomasti hurrrjan kehräyksen säestämänä ja tahtoo kovasti silityksiä! Kotihoitajan kultapoika <3 Vieraita poika tulee vastaan reippaasti häntä pystyssä. Stitchillä on silkkinen turkki ja upeat täplät valkoisine sukkineen.

Tätä päivitellessä molemmat pojat olisivat ojentamassa auttavaa tassuaan ja pyörivät kehräten ympärillä ja kuikuilevat josko pääsisivät itsekin kirjoittamaan pari sanaa :D

31.7.2012 Ihanainen, juttelevainen ja kehrääväinen nelikko Tare, Stitch, Mushu ja Tiana saapuivat Satakunnan suunnalta kotihoitoon pääkaupunkiseudulle ja heti alkuun oli pikkukissojen matkassa huonoa tuuria. Matokuuri veti nelikon hyvin huonovointisiksi, ruoka ei maistunut eikä pikkuisten painot nousseet – hoitajan homma oli nesteyttää ja ruiskuruokkia pentuja kunnes ruokahalu alkoi pikkuhiljaa palailla. Ilmeisesti tullessaan hyvin matoiset pikkukissat on nyt vaikeuksien jälkeen madotettu useampaan kertaan ja rokotettu kahdesti, ja kaikki neljä ovat reippaita, hyvinvoivia, energisiä ja ihan valmiita lähtemään omaan kotiinsa :)

Kaikki neljä ovat reippaita ja mahdottoman kovia kehräämään! <3

Stitch on porukan vauhtiveikko-vekara, utelias, touhukas ja aina puuhaamassa jotain. Välillä malttaa tulla hakemaan silityksiä leikkien lomassa ja kiehnäämään kiinni häntä ojossa. Stitch rakastaa muita kissoja, eikä varmaan osaa kuvitellakaan ettei joku rakastaisi häntä :) poika painuu häntä pystyssä puskemaan isompia kissoja eikä hätkähdä siitäkään jos kaveri ei ole alkuun ihan niin myötämielinen ;) sopisi hyvin kaveriksi toiselle seuraa kaipaavalle kisulle, tai mielellään lähtisi vaikka Tare-veljen kanssa yhteiseen kotiin.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.