Stina

11.10.2019

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Helsinki (sijaiskodissa)

STINASTA EI TÄLLÄ HETKELLÄ OTETA ENEMPÄÄ KYSELYITÄ VASTAAN, MAHDOLLINEN KOTI LÖYTYNYT!

Stina on energinen ja rohkea pentu, joka etsii aktivoivaa kotia yhdessä parhaan ystävänsä ja siskonsa Livin kanssa.

12.1.2020

Stina saapui Rekkujen kotihoitoon hyvin pikkuisena, vain muutaman viikon ikäisenä. Kotihoitopaikassa ovat yhdessä Stinan kanssa kasvaneet Stinan sisarukset Liv, Ebba, Millie, Oscar, Jerry, Tom ja Axel sekä näiden serkut Lisa, Kasper ja Viggo. Hoitopaikassa pentuja ovat hoivanneet ja kasvattaneet Stinan ja sisarusten emo Ingrid sekä serkkujen emo eli Ingridin sisko Mathilda.

Stina on rohkea ja utelias pieni tyttö. Kun jotain mielenkiintoista tapahtuu on Stina aina ensimmäisenä paikalla. Tämä pieni tyttö on energiaa täynnä ja rakastaa seurata ja osallistua kaikkeen – jopa hiekkalaatikon siivoamiseen. Aktivoiminen ja erilaisten virikkeiden keksiminen näille tytöille onkin tärkeää.

Stina ja Liv ovat reippaina tyttöinä sopeutuvaisia vähän kaikenlaisiin koteihin, ne viihtyvät sylissä ja ovat kovin seurallisia.

Tytöt ovat menossa steriloitaviksi parin viikon sisällä, ja operaatiosta muutaman päivän päästä ovat valmiita muuttamaan omaan kotiin.

Kulukorvaus

Kulukorvaus 200 €. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Karoliina / 045 614 7290

Soittoajat: la ja su 12-13

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Stina

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme. Mikäli et saa meiltä vastaussähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi.