Stiinu

Lisätty sivulle: 2015-11-05

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Stiinu
13.12.2015 Stiinu sai kodin Tuusulasta toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaras, noin 2 v. Kotihoidossa Helsingissä.

26.11.2015 Stiinun hoitaja on lähdössä jouluksi reissuun, joten Stiinun olisi hyvä löytää koti sitä ennen! Stiinu on todella sosiaalinen kissa ja kaipaa erityisen paljon huomiota, leikitystä ja hellyyttä ihmiseltä.

5.11.2015 Stiinu on erittäin sosiaalinen, huomiota kaipaava tyttökissa. Stiinu on utelias ja ystävällinen luonteeltaan. Hoitopaikassa se ei ole tavannut muita eläimiä, mutta luonteensa puolesta voisi hyvinkin tulla toimeen toisen kissan kanssa. Stiinu tykkää leikkiä paljon ja viihtyy sylissäkin.

Stiinu on löytökissa Sastamalasta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.