Stiina (nyk. Olivia)

Lisätty sivulle: 2012-10-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Stiina (nyk. Olivia)
6.11.2012 Stiina muutti omaan kotiin Vantaalle koiran kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

13.11.2013 Meillä on mennyt tosi kivasti Olivian (ent. Stiina) kanssa. Olivia on asustellut meillä vuoden verran ja kisusta on tullut todella rakas meille! Edelleen Olivia tykkää kelliä sylissä ja tulee hyrisemään meidät hereille aamuisin. Ihmisystävällisen luoteen lisäksi Olivia tykkää vaania meitä tai koira-asukkia nurkan takana tai ovelasti piiloutuneena n. 5cm korkuisen maton rypyn taakse. Kaikinpuolin voisin sanoa, että Oliviasta on tullut ihan erottamaton osa meidän perhettä ja aktiivisuudesta ja ystävällisyydestä päätellen kisu itsekin viihtyy!

14.11.2012 Moikka! Stiina, eli uudelta nimeltään Olivia on ollut nyt meillä hieman yli viikon ja kotiutunut oikein kivasti uuteen ympäristöön. Ensimmäisen päivän ihmettelyn jälkeen sekä kissa että asunnossa jo majaillut koira, tottuivat toisiinsa niin hyvin, että nyt keskenään uskalletaan jo vähän leikkiä.

Olivia on reipastunut tosi paljon ja vaanii nurkissa silloin, kun ei istu sylissä silitettävänä. Kaikenkaikkiaan meillä menee oikein mukavasti. Hyvää loppusyksyä koko Rekku Rescuen väelle!

***

Leikattu naaras, noin 5kk (lokakuun lopussa 2012), kotihoidossa Helsingissä

30.10.2012 Stiina on reipas pikkuneiti, joka rakastaa ihmisiä ylikaiken. Neiti kiipeää syliin puskemaan, hyörii jaloissa kaiken aikaa ja haluaa olla liki ihmistä. Stiina tulee toimeen toisten kissojen kanssa, ja on myös tottunut koiriin edellisessä hoitopaikassaan. Stiina kaipaa kotia, jossa siis olisi paljon leikittäjiä ja silittäjiä tarjolla.

Stiina on selvästi ollut jonkun kotikissa, mutta jostain syystä on Stiina jäänyt oman onnensa nojaan. Onneksi neiti on osannut hakeutua erään talon terassille suojaa hakemaan, josta se on otettu talteen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi