Stella

Lisätty sivulle: 2012-11-08

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Stella
18.12.2012 STELLA MUUTTI SISKONSA TELLUN KANSSA OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARASPENTU, noin 3kk (marraskuun loppupuolella 2012), kotihoidossa Helsingissä

5.12.2012 Stella siirtyi siskonsa Tellun kanssa Helsinkiin uuteen hoitopaikkaan. Kuulumisia tulossa, kunhan kotihoitaja tutustuu näihin suloisiin neiteihin ensin.

22.11.2012 Tosi ihanat Stella ja Tellu kävivät tehosterokotuksella ja nyt olisivat tytöt valmiita omaan kotiin joko yhdessä tai erikseen!

8.11.2012 Stella ja Tellu tulivat hoitoon tosi pieninä pentuina ja ensimmäiset viikot menivät tuttipullo-ruokinnalla. Pikkuhiljaa tytöt kasvoivat isommiksi ja ovat pian valmiita muuttamaan omaan kotiin. Stella nauttii ihmisten seurasta, silityksistä ja siskon kanssa painimisesta. Stellakin viihtyy sylissä ja on mielellään menossa mukana siellä missä ihmisetkin ovat. Ruuan suhteen Stella ei ole nirso. Märkäruoka, raksut ja liha sekä kalat uppoavat pieneen massuun tuota pikaa. Stella lähtisi mielellään uuteen kotiin siskonsa Tellun kanssa, mutta tarvittaessa myös yksin. Koiraperhe käy myös.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.