Starbuck (nyk. Oiva)

18.10.2019 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

2.4.2021 Starbuck sai kodin siskonsa Zoegasin kanssa Vantaalta ja on nyt nimeltään Oiva!

*** 

Starbuck on aktiivinen nuori mies, joka etsii kotia yhdessä siskonsa Zoegasin kanssa.

20.3.2021

Starbuck on kotoisin suuresta populaatiosta ja oli sijaiskotiin tullessaan arka, mutta tottui nopeasti ihmisiin ja nauttii nykyisin täysillä kotikissana olosta. Starbuck etsii kotia yhdessä siskonsa Zoegasin kanssa.

Starbuck on rohkea ja utelias nuori kolli, joka rakastaa ruokaa ja nauttii rapsutuksista. Starbuck on seurallinen kissa, joka viihtyy ihmisen kanssa samassa huoneessa. Sillä on tapana hakeutua muiden kissojen viereen köllöttelemään ja nukkumaan. Välillä se tulee hoitajan luo silitysten ja masurapsutusten toivossa. Starbuck antaa ottaa syliin, mutta harvemmin jaksaa olla sylissä hetkeä pidempään.

Nuorena kissana Starbuck on aktiivinen ja leikkii paljon. Se pitää etenkin pallojen ja pienten lelujen jahtaamisesta. Myös hippaleikit siskon kanssa ovat sen mieleen.

Starbuck on kaikkiruokainen ja sillä on aina kova ruokahalu. Ruoka-aikana pitääkin olla tarkkana, koska syötyään oman kuppinsa tyhjäksi Starbuck siirtyy muiden ruokakupeille. Starbuck onkin aina ensimmäisenä paikalla, kun ihminen on menossa keittiöön.

Starbuck antaa jo hyvin käsitellä itseään. Sijaiskodissa Starbuckin kanssa ollaan harjoiteltu muun muassa kantokoppaan menemistä, lääkitsemistä, korvien ja suun tutkimista, turkin harjaamista sekä kynsienleikkuuta.

Summary in English

Starbuck is looking for a home together with his sister Zoegas.

Starbuck is a brave and curious young male cat who loves food and scratchies. He likes to hang out with humans and loves to cuddle with other cats. He is really active and plays a lot.

Starbuck is suspected to fit quite well in all kinds of families. However, his sister Zoegas is still a bit timid so we are looking for a family without children for them.