Sputnik (nyk. Topi)

Lisätty sivulle: 2013-10-02

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sputnik (nyk. Topi)
6.11.2013 Sputnik valloitti kotihoitajan sydämen ja sai kodin hoitopaikasta Rikin kaverina.

***

Kuulumisia kodista:

17.11.2013 Topi on vallannut kodin ykköspaikat. Eli kiipeilypuun korkeimman paikan ja ensimmäinen pää ruokakipossa paikan. Leikkii Rikin kanssa mielellään ja painii isomman kanssa, voittaen toisen helposti. Topi on puhelias ja sosiaalinen kehruukone jonka seura saa arjesta mukavamman.

***

Leikattu urospentu, noin 12 vkoa (30.9.2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

23.10.2013 Kävin vierailulla Sputnikin hoitopaikkassa ottamassa uusia kuvia. Sputnik oli heti vieraankin kaveri ja suureen ääneen kehräten tunki syliin paijattavaksi. Kuvien ottamisesta ei meinannut tulla mitään, kun joko Sputnik tahtoi olla sylissä tai sitten leikki niin vauhdikkaasti että kamera ei pysynyt perässä.

Tämä sosiaalinen leikistä ja hellyydestä tykkäävä kissanpentu kaipaa kotia jossa saisi paljon rakkautta ja jossa olisi kiva leikkikaveri odottamassa.

9.10.2013 Sputnik on kova poika kehräämään ja kerjäämään huomiota. Heti ensimmäisenä huoneeseen astuessa poika päästääkin vienon naukaisun ja alkaa purisemaan! Erittäin kiltti, mutta touhukas pieni pentu. Sputnik on valloittanut kotihoitajan sydämen olemalla niin kiltti ja reipas. Ottaa lääkkeetkin ihan kiltisti. Sputnikilla oli korvapunkki, mutta sunnuntain lääkärikäynnin jälkeen on nyt antibioottikuuri/putsaus käynnissä, että siitäkin pääsee eroon.

Lempilelu on vikisevä, kuminauhan päässä oleva hiirilelu jota on erittäin kiva piestä, varsinkin yöllä! Ei arista ihmistä millään tavalla ja on kauhean utelias tutkimaan joka paikan.

2.10.2013 Sputnik on kodista luovutettu pikkukissa, joka etsii itselleen ikiomaa ja pysyvää kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun