Spresso (nyk. Pyry)

Lisätty sivulle: 2016-03-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Spresso (nyk. Pyry)
3.7.2016 Spresso sai kodin Helsingistä toisen kollikissan kaverina.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

6.9.2016 Pyry tulee hyvin toimeen Sulon kanssa, joka asui meidän kanssaan jo ennestään. Pojat painivat paljon keskenään, mutta se nyt kuuluu miesten tapoihin. Yleensä se alkaa pesuhetkestä ja päättyy riehumiseen. Pyry on myös rohkaistunut paljon ja tulee nykyään aamuisin köllöttelemään sänkyyn. Myös kaikki karva-alustat on vihitty käyttöön. Pikkuhiljaa syliharjoitusten avulla silittelystä on tullut mukavaa puuhaa. Kaiken kaikkiaan kotiutuminen sujui hyvin. Terkkuja Pyryltä hoitokodin kissoille.

***

Leikattu uros, aikuinen. Kotihoidossa Helsingissä.

12.6.2016 Spressolle lisätty uusia kuvia! Spresso rohkaistuu koko ajan ja onpa se tullut jo kotihoitajan viereen sänkyynkin nukkumaan. Usein Spressoa saa myös silittää, mutta joskus se vielä välttää kosketusta. Missä olisi Spresson ikioma koti?

9.5.2016 Lisätty Spressolle uusia kuvia! Kuvissa Spresso poseeraa hoitopaikan kollikissan kanssa.

28.4.2016 Spresso vielä etsii sitä loppuelämän kotiaan! Spresso vaikuttaa päivä päivältä rennommalta ja tyytyväisemmältä eloonsa kotihoitopaikassaan ja se on yhä enemmän rennosti esillä esim. sohvalla ihmisten keskuudessa. Syliin nostamista on harjoiteltu ruokailun yhteydessä ja se ei siinä rimpuile. Kotihoitopaikan uros-ja naaraskissan kanssa Spresso tulee hyvin toimeen. Uroskissaa Spresso matkii ja välillä vanhempi uroskissa innostuu sen kanssa juoksemaankin. Enemmän Spresso hakeutuu kuitenkin nuoremman kissan seuraan ja leikkii sen kanssa.Spresso on myös kova pesemään kissakavereitaan. Palloradalla leikkiminen on Spresson mielipuuhaa.

3.4.2016 Spresso rakastaa telmiä hoitopaikassaan muiden kissojen kanssa, iltasin, öisin ja aamuisin. Päivällä se nukkuu omassa kolossaan rauhassa. Välillä on se on rohkeampi, mutta helposti tulee myös takapakkia ja koskeminen ja syliin ottaminen on vielä kovin jännää Spressolle. Ruoka-aikana poika tulee kuitenkin puskemaan ja sitä saa rapsutella.

16.3.2016 Spresso siirtyi rankkurilta Rekkujen hoitopaikkaan etsimään kotia helmikuun alkupuolella. Se oli päätynyt rankkurille entisen omistajan menehdyttyä. Spresson tarkkaa ikää ei tiedetä, mutta se on todennäköisesti nuori aikuinen. Entisessä kodissa Spresso oli saanut ulkoilla vapaana, mutta se on sopeutunut sisäkissan elämään ihan hyvin.

Spresso on hellyyttävä nuori mies jolla on kaunis valkoharmaa turkki. Alkuun Spresso oli todella arka ja pelkäisi ihmistä, mutta sen päästyä toisten kissojen seuraan se on rohkaistunut paljon. Spresso tarvitseekin kodin, josta löytyy ainakin yksi reipas uroskissa. Nuoren ikänsä puolesta Spresso on utelias ja välillä myös erilaiset tavarat saattavat saada hänen huomionsa. Spresso nauttii nukkua pienissä ja ahtaissa paikoissa ja petauspatjan alla nukkumisesta onkin tullut hänen lempipaikkansa. Spresso tarvitsee omaa rauhaa ja tilaa, sekä omistajalta kärsivällisyyttä luottamuksen voittamiseen. Hoitotoimenpiteet Spresso antaa kuitenkin tehdä nätisti. Arkuutensa vuoksi Spresso ei sovi lapsiperheeseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.