Spinelli (nyk. Nelli)

Lisätty sivulle: 2009-04-24

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Spinelli (nyk. Nelli)
6.11.2009 SPINELLI SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

19.11.2009 Spinelli on saanut uuden hieman lyhyemmän nimen Nelli. Nelli kotiutui heti oikein hienosti, tutkiskeli reippaasti paikat ja saunan lauteilta on löytynyt lempinukkumapaikka. Tiitu-kissan kanssa tutustutaan hitaasti mutta varmasti, ja tytöt tulevat joka päivä paremmin juttuun. Alussa Nelli jännitti kovasti Tiitua mutta nyt se on päättänyt näyttää paikkansa perheessä ja jahtaa Tiitun kiipeilypuun päälle jos se säikyttelee! Vielä emme kuitenkaan jätä tyttöjä keskenään samaan tilaan ilman valvontaa.

****

20.10.2009 En tiä ooks mä liian tavallinen vai mitä, kun kukaan ei ole musta kysellyt. Lapset jo lähti maailmalle, mut mä vaan ootan. Persoonallinen olen kyllä ja ihmisen tulee rapsuttaa mua, eikä lukea lehteä, jolloin meen köllöttää lehden päälle. Mulla alkais olee kuulemma vähän kiire, sen takia, että mun hoitokoti on lähdössä matkoille ja tykkäisin siirtyä omaan kotiin ennemmin kuin vaihtaa hoitopaikkaa, jotta pääsisin opettelemaan sen oman kodin järjestystä. Ihanteellisinta olisi, jos oma koti löytyisi joulukuun alkuun mennessä. Ihan pienten lasten perheeseen en sovi, koska mulla on tapana näykätä, en pure lujaa, mutta osoitan olemassaoloni sillä, jos oikein tykkään rapsuttelusta ja innostun. Koiria kohtaan olen aina käyttäytynyt oikein nätisti vaikka ne mulle joskus räksyttäisivätkin. Lempiasioitani ovat syöminen ja kuljeskelu ihmisen perässä. Mut eipä musta enempiä, tuu moikkaa!

27.9.2009 Spinelli kävi tänään kauniissa syyspäivässä ensimmäistä kertaa ulkoilemassa valjaissa. Kävely sujui hyvin vaikka tyttö ei ole valjaita aikaisemmin sovittanut. Spinelli nautti kovasti ja ulkoilun jälkeen uni maittoi.

13.9.2009 Spinelli on sterilisoitu ja tyttö on toipunut toimenpiteestä hyvin. Spinelli on menossa ottamaan rokotukset ja turvasirun 18.9 ja on tämän jälkeen valmis siirtymään uuteen kotiin. Spinelli pitää hoitopaikan koirista ja lempipaikka on katsella ulkoilman tapahtumia ikkunasta.

14.7.2009 (Turku)

Hei, Mä oon Spinelli, aikuinen narttukissa. Mulla oli aikoinaan koti, mutta syystä tai toisesta jouduin sieltä pois ja elelin poikani kanssa luonnossa, josta mut otettiin kiinni ja toimitettiin Porin rankkurille kotia odottamaan. Mulle oli käynyt vanhanaikaisesti, vaikka mulla olikin vielä yksi pentu mukana rankkurille tultaessa, mut otettiin hoitoon viimeisillään tiineenä ja pari päivää hoitokotiin tulon jälkeen sain yhden tyttöpennun, jota olen huolella hoitanut. Menin kiltisti kuljetusboksiin ja matkustin hoitokotiin nätisti kehräten eli mun kanssa voi matkustaa ilman että aiheutan oksennus- tai hajuhaittoja ollessani matkalla.

Pentuni ollessa n. 2 viikkoa, mulle tuli hoitoon adoptiopentu, joka myös kasvaa mun hellässä huomassa. Koska pennut on vielä pieniä, pääseen muuttamaan uuteen kotiin syys-lokakuun vaihteessa, mutta muhun saa tulla tutustumaan, asustelen nyt Turussa. Vähän aikaa adoptiopennun tulon jälkeen sain nisätulehduksen, mutta sain onneksi heti hoitoa ja annoin eläinlääkärin tutkia mut nätisti vaikka sattuikin. Tosin osoitin sen, että sattuu ja lääkäriin pitäisi päästä, hoitotatätiä näykkimällä. Tulen myös juttuun koirien kanssa, jotka on kissoihin tottuneet, tosin silloin jos koira yrittää leikkiä mun kanssa, en sitä oikein ymmärrä ja näytän tassua.

Kulukorvaus musta olisi 115 €, mut sterilisoidaan ennen uuteen kotiin lähtöä ja olen asianmukaisesti rokotettu ja madotettu. Mut luovutetaan vaan sisäkissaksi ja sisällä viihdyn oikein hyvin. Osaan käyttää hienosti vessaa ja tykkään hirmuisesti rapsutuksista. Musta voisi saada agilitykissan, ainakin kovasti tykkään pomppia silittäjän kättä vasten. Toisia kissoja ei hoitopaikassani ole, mutta kannattaa varautua antamaan aikaa varmuuden vuoksi tottumiseen, ainakaan koiriin en suhtaudu vihamielisesti vaan saatanpa puskea muita karvaisia kavereita. Lisätietoja musta voi kysellä hoitajaltani.

23.4.2009 Spinelli on n. kaksivuotias valkoinen emokissa, jossa on pieniä vaaleanharmaita laikkuja siellä täällä. Spinelli on tuotu löytökissatalolle Noormarkusta, Ahlströmin alueelta. Spinelli on majaillut alueella noin kuukauden pienen 4-kuukauden ikäisen pentunsa kanssa (Zirkoni).