Spike (nyk. Viktor)

Lisätty sivulle: 2010-08-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Spike (nyk. Viktor)
26.9.2010 SPIKE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN TAISTO JA TOUKO KISSOJEN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

12.10.2010 Viktor on kotiutunut uuteen kotiin mainiosti ja tulee toisten kissojen kanssa hyvin toimeen.

****

UROS, noin 3,5kk (syyskuun puolessa välissä 2010)/Helsingissä

17.9.2010 Lisätty kuvia suloisesta Spikesta. :D

30.8.2010 Nyt ollaan jo hieman tutustuttu Spiken kanssa. Pojalla on vielä selvästi varauksellinen asenne ihmisiin, vaikka toisten kissojen kanssa kaveeraakin jo enemmän. Ihan vielä Spike ei tunnu olevan sitä mieltä, että ihmisiin voisi täysin luottaa. Entisessä kodissaan Spike joutui olemaan häkissä, kun muut kissat olivat vapaana. Sitä poika ei varmaan oikein ymmärtänyt, ja yrittikin tulla häkin läpi ulos. No eihän se pienistä raoista mahtunut, mutta nenän päältä se sai karvat hinkattua pois ja ihon rikki.

Nenän iho alkaa jo olla parantunut, ja karvatkin kasvavat pikkuhiljaa takaisin. Nyt pikkuinen Spike tarvitsee vain aikaa ja hellyyttä, jotta siitä voisi kuoriutua se suloinen lemmikki-kisu, joka sen sisällä ihan selvästi tuntuu asuvan. :D

25.8.2010 Puolipitkäkarvainen punavalkoinen Spike on komea upeine valkoisine kaulureineen. Poika on vielä hieman ujo ja arka, koska se on vasta tullut hoitopaikkaan. Se on kuitenkin jo vähän leikkinyt hoitopaikan muiden kisujen kanssa. Spike on samassa hoitopaikassa, jossa ovat Aldo, Aurelia, Kultatoffee, Kermatoffee, Raitatoffee,Tofferiina sekä Dash.

Pennut rokotetaan ja sirutetaan 2.9.2010, jonka jälkeen ne ovat valmiita muuttamaan omiin, pysyviin koteihinsa. Pennut ovat aktiivisia ja sosiaalisia. Niinpä ne lähtisivätkin mieluusti uusiin koteihinsa pareittein tai kotiin, jossa niille olisi jo valmiiksi kissaseuraa.

Kulukorvaus kissapennusta on 100 euroa. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.