Sosuli (nyk. Pedro)

Lisätty sivulle: 2017-03-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sosuli (nyk. Pedro)
8.4.2017 Sosuli muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

3.5.2017 Ohessa vähän kuvia Sosulista ja Hosulista. Meillä on mennyt kaikki tosi hyvin! Aluksi tytöt olivat vähän arkoja, eikä ruoka maistunut kovin hyvin pariin ekaan päivään. Parin päivän jälkeen ruokaa alkoi kuitenkin mennä erittäin hyvin. Nyt jopa ujompi Hosuli tulee oma-aloitteisesti silitettäväksi & rapsuteltavaksi ja usein molemmat nukkuvat jalkojeni päällä.

Meidän nelivuotiaaseen lapseemme tytöt suhtautuvat edelleen vähän varauksellisesti. Eikä ihme, sillä hän on aika äänekäs. Mutta se on kaikille ok, eikä mielestäni mitään hätää sen suhteen ole.

Varsinkin öisin S & H ovat erittäin vilkkaita ja leikkisiä. Mutta me olemme erittäin sikeäunisia, joten antaa “teinien” riehua. Päivisin he nukkuvat aika paljon.

Molemmat ovat mahtavan taitavia kiipeilijöitä! 😻😻

***

Leikattu naaras, synt. 7/2016, kotihoidossa Helsingissä.

20.3.2017 Sosuli on noin kahdeksankuinen kissatyttö, joka muutti siskonsa kanssa maalta kaupunkiin kotia etsimään. Sosuli hakeutuu siskoaan enemmän ihmisten välittömään läheisyyteen ja välillä tuntuukin, että silittelyn tarve on loputon. Toisinaan silittely kuitenkin päättyy pentumaiseen hepuliin. Siskonsa kanssa Sosuli intoutuu välillä hyvinkin vauhdikkaaseen jahtausleikkiin, vaikka onkin sisaruksista se rauhallisempi.

Sosuli ja siskonsa Hosuli etsivät yhteistä kotia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.