Sörenson

Lisätty sivulle: 2012-05-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Sörenson
25.6.2012 SÖRENSON SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

LEIKATTU UROS, noin 1v. (toukokuussa 2012), kotihoidossa Porissa

2.6.2012 Kuulumisia kotihoidosta: Herra Sörenson on nyt ollut kotihoidossa noin puolitoista viikkoa, eikä voi muuta sanoa kuin että kamalan herttainen ja kiltti katti. Pari ensimmäistä päivää oli omissa oloissaan ja varautunut, mutta kun huomasi ettei ole pelättävää niin hänestä sai nopeasti kaverin =)

Hän nauttii rapsutuksista ja vaikuttaa muutenkin seurankipeältä, eikä ole mikään yksin möllöttäjä. Hoitopaikan muihin kissoihin Sörenson ei ole vielä päässyt tutustumaan, mutta tänne tullessaan katseli uteliaana kopastaan muita kissoja ja koiraa ilman mitään sähinöitä, eli veikkaisin että on tottunut muihin eläimiin. Sörenson vaikuttaa siis kaikinpuolin sosiaaliselta ja hyvätapaiselta kissalta =) T: Tiina ja herra Sörenson

16.5.2012 Sörenson siirtyi Rekku Rescue ry:lle kotihoitoon Porin löytökissatalolta. Sörenson on kiltti ja rauhallinen kotikissa. Kaunis “venäjänsinisen” harmaa ja valkoiset merkit.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.