Sora (nyk. Kamu)

Lisätty sivulle: 2016-12-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sora (nyk. Kamu)
1.1.2017 Sora sai kodin Vantaalta toisen kissan kaverina.

***

Naaraspentu, leikattu, synt. 1.10.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikaisintaan 27.12.2016.

10.12.2016 Sohvin suurperheen pennut ovat nyt valmiita löytämään omat kotinsa. Rekku Rescuen kotihoitoon pennut pääsivät Kiikoisten löytöeläinpalvelun kautta yllätettyään ensin paikalliset kesämökkeilijät. Sohvin ja pentujen tarinasta voit lukea lisää täältä ja lisää kuvia pennuista löytyy myös Facebookista hastagilla #sohvilaiset. Pentueeseen kuuluvat Kuma, Kiri, Kawa, Hana, Mori, Tora ja Sora.

Soran (suom. Taivas) alkutaival oli muista pennuista poiketen varsin surullinen. Sora syntyi löytöeläinkodissa ensikertalaiselle emolle neljän sisaruksen kanssa. Pian syntymän jälkeen Soran sisarukset kuitenkin valitettavasti menehtyivät emolta saamaansa infektiotautiin. Sora taisteli kuitenkin antibioottien avulla terveeksi, mutta oma emo ei kuitenkaan enää huolinut viimeistä pentuaan takaisin ja Sora jäi orvoksi. Onneksi kuitenkin löytöeläintalolle oli pari päivää aiemmin tullut juuri synnyttänyt Sohvi- emo, joka otti Soran pennukseen. Sora ottaa välillä sisaruksistaan poiketen etäisyyttä niin ihmisiin kuin sisaruksiinsa, eikä viihdy niin pitkään sylissä, mutta on kuitenkin riehakas ja leikkisä pentu. Leikkeihin Sora lähtee muiden pentujen tapaan. Tulevasta kodista olisikin hyvä löytyä kärsivällisyyttä ihmissiteen löytymiseksi. Soralle on ensisijaisesti haussa kissakaverillinen koti tai vaihtoehtoisesti Sora voisi lähteä uuteen kotiin jonkun sisaruksensa kanssa.

Sora sisaruksineen saavuttaa 12 viikon iän jouluna ja on valmiina uuteen kotiin joulun jälkeen. Kotihoitopaikassa ruoka on maistunut hyvin ja pennut ovat pysyneet terveinä. Pennut ovat saneet runsaasti ihmiskontakteja syntymästään lähtien ja ovatkin hyvin sosiaalisia. Muihin lemmikkeihin pennut eivät ole tutustuneet.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.