Söpö

Lisätty sivulle: 2006-12-30

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Söpö
9/2005 Söpö muutti omaan kotiin.

***

Uros, noin 3 kk.

Söpö saapui kotihoitoon Vantaalle 23.8.2005 kuuden muun kissanpennun kanssa. Ensimmäiset kissakaverit pääsivät koteihinsa jo tuloa seuraavana päivänä, sillä ne oli varattu etukäteen. Söpön elämän alku on ollut hieman kivikkoista, sillä koira oli puraissut sitä kun se oli vielä ihan pieni taapero ja tästä muistona sillä on pieni jälki, mutta se ei tunnu elämää haittaavan. Söpöllä on myös ollut silmäongelmia, mutta nekin ovat jo taaksejäänyttä elämää ja nyt katsotaan luottavaisena tulevaisuuteen!

Söpön turkki on hieman tavallista pidempi ja hauskan värinen. Se ei tosiaankaan ole pelkästään tavallinen mustavalkoinen kisu, vaan mustan puolipitkän karvan seassa näkyy myös vähän punaruskeaa ja yksittäisiä valkoisia karvoja pilkistää mustasta selkäkarvasta:) Söpö on nimensä mukaisesti söpö ja syliin otettaessa se painaa päänsä ihmistä vasten ja ottaa rauhallisesti silmänsä sulkien vastaan kaikki hellyydenosoitukset.

Söpön kuulumisia hoitokodista 31.8.2005 Söpöläinen on nyt oleillut meillä hoitokodissa viikon ja pieni herrasmies on kuin kotonaan. Koska ovat nyt kahden toisen pennun kanssa, on Söpöönkin päässyt tutustumaan paremmin. Söpö alkaa kehrätä heti kun tulen huoneeseen, toinpa mukanani ruokaa tai vain itseni:) Kun menen sängylle istumaan Söpö tulee viereen ja saattaa jopa puskea naamaa kun häntä tervehtii. Leikkiminen on tämän pikkumiehen mieleen ja narun perässä hypitään välillä niin innolla, että pikkukisu on sitten ihan mukkelis makkelis maassa kun sängynlaita loppuukin yllättävän aikaisin! Kaikin puolin varsin valloittava persoona jonka soisi myös pian löytävän sen oman rakastavan kodin.

Söpön kuulumisia omasta kodista helmikuulta 2006: hips! Täällä kevättä odotellessa sain vihdoin käyttööni digikameran, joten ajattelin lähettää Söpöstä tuoreita kuvia. Herraa alkaa ilmeisesti lähestyvä syntymäpäivä rasittamaan (vaikka siihen toki onkin vielä pari kuukautta aikaa) koska on ottanut tavakseen purra kaikkea mikä liikkuu. Varsinkin peiton alta pilkistävät varpaat ovat aamuyöstä erityisen mieluisa saalis :) Muuten kaikki on sujunut mainiosti. Monet ihmettelevätkin kuinka hyväkäytöksinen kissä meillä on, kun ei koskaan tarvitse pelätä, että Söpö olisi rikkonut mitään, tai kokenut parhaaksi tehdä asiansa muualle kuin hiekkalaatikkoon. Söpön täydellinen sisäsiisteys on hieman huvittavaakin, sillä hän mieluummin raapii tiensä avaamattomaan kissanhiekkapussiin kun tekee asiansa lattialle. Näin todellakin pääsi käymään kun joku oli vahingossa sulkenut vessan oven eikä Söpö päässyt laatikolleen ja uusi kissanhiekkapakkaus oli sopivasti eteisessä :D Hyviä talven jatkoja Taru Kosunen