Sophie (nyk. Irina)

Lisätty sivulle: 2012-03-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sophie (nyk.Irina)
9.9.2012 SOPHIE SAI KODIN VANTAALTA :)

****

KUULUMISIA omasta kodista:

17.9.2012 Täällä yhäkin menee varsin hyvin. Kuten foorumin jutusta pääsee lukemaan niin Irina on jo aika hyvin pistänyt pojat ojennukseen. :) Ihmettelen tosiaan vaan miten voi aikuinen kissa olla kaiken kokemansakin jälkeen jotenkin noin ennakkoluuloton ja sopeutua näin nopesti uuteen kotiin. Ei missään vaiheessa ole osoittanut mitään stressioireita tai muuta, se vaan on todennut että nyt ollaan täällä ja sillä hyvä. Tänään kun äitini tuli käymään niin Irina käveli suoraan hänen luokse ja heittäytyi selälleen lattialle että “olis kiva jos rapsuttaisit”. Käsittämätön pikku tyttönen. <3

****
LEIKATTU NAARAS, noin 3v. (huhtikuussa 2012)
8.8.2012 Sophie saatiin kiinni viikko sitten, kun se oltiin saatu houkuteltua takaisin sisälle ja näin ollen Sophie matkaa omaan kotiin syyskuussa. Sophie oli päässyt karkuun matkalla eläinlääkäriin boksin hajottua ja on nyt kateissa.
25.5.2012 Sophiella olisi kiire löytää oma koti kiusaamisen takia :(
10.5.2012 Sophie on ollut kuvaajalla ja Sophiesta on saatu kuvia leikkimässä toisen kissan kanssa. Sophie uskoo, että joku huomaa tämän tavallisen ulkokuoren alla olevan lempeän ja herkän tytön, joka ei tee todellakaan numeroa itsestään. Silti ihmisen huomionosoitukset otetaan tyynesti, mutta erittäin mieluisasti vastaan.
12.4.2012 Lisätty Sophielle muutama uusi kuva, jotka on otettu silmäleikkauksen jälkeen.
8.4.2012 Lisätty Sophielle uusia kuvia. Sophie on toipunut silmäoperaatiosta hyvin. Sophie ei tee itsestään suurta numeroa ja viihtyy hoitokodissa korkeilla paikoilla. Siellä hän saa myös olla rauhassa muilta kissoilta, jotka jostain syystä tykkäävät lätkiä Sophieta. Sophie ei riitele takaisin vaan ennemminkin väistää ja pakenee kiusaavia tovereitaan. Sophie pitää kovasti saamastaan huomiosta silloin harvoin, kun sitä on saatavilla. Koska Sophien hoitokodissa on yli 10 kissaa, huomio jää usein vähemmälle. Valitettavasti ulkonäöllisesti Sophie on maailman tavallisin kissa.
19.3.2012 Sophie n. 3-vuotta odottaa kotia Tallinnassa. Sophie on tullut hoitopaikkaansa pienten pentujen kanssa. Sophie oli niin hämmentynyt, ettei kyennyt hoitamaan pentujaan, eivätkä ne selvinneet hoidosta huolimatta. Sophien silmä on ollut vaurioitunut ja se on poistettu eläinlääkärin toimesta. Eläinlääkärin mukaan silmä on voinut vahingoittua jossakin onnettomuudessa. Pullistunutta silmää lukuunottamatta Sophiella ei ole ollut terveysvaivoja, Sophie on kuitenkin elänyt isossa kissalaumassa. Valitettavasti Sophien elämänlaatu on kääntynyt huonompaan suuntaan, koska eräs nuorehko uros on ottanut Sophien silmätikukseen ja kiusaa tyttöä välillä. Tämän takia olisikin aivan mahtavaa, jos Sophielle löytyisi se oma paikka, jossa tyttöä ei kiusattaisi. Luonteeltaan Sophie on ystävällinen ja se tulee toimeen muiden kissojen kanssa. Valitettavasti Sophiesta ei ole kuin yksi kuva nyt jo poistetun silmän kanssa, mutta lisää kuvia tytöstä saadaan pääsiäisenä.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.