Sophia

Lisätty sivulle: 2017-09-22

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Sophia
16.10.2017 Sophia muutti omaan kotiin Helsinkiin.

***

Kuulumisia kodista;

16.2.2019 Heippa! Adoptoimme teiltä vuosi sitten ihanan Sophia nimisen nuoren noin 2-4 vuotiaan kisun. Koska tarkkaa ikää ja syntymäpäivää ei ollut tiedossa päätimme että Sophia on 3-vuotias ja syntymäpäiviä vietämme adoptiopäivänä 8.lokakuuta.

Pienen alkujännityksen jälkeen Sophiasta on kuoriutunut hurja leluhirmu, ja parhaimmat lelut ovatkin aina mukana ja uimaretkellä vesikupissa. Varsinkin heitettyjen lelujen noutaminen ja jahtaaminen on Sophian lempipuuhia. Lisäksi erästä tennispalloamme Sophia tykkää kurmuuttaa pitämällä siitä etutassuillansa kiinni, potkimalla sitä takajaloilla ja pureskelemalla sitä. Tosin se huvittelu loppuu usein siihen kun alamme nauraa Sophian tennispallotouhulle.

Uudeksi harrastukseksi on Sophialle tullut keittiömme ikkunan takana olevassa talipallossa ruokailevien pikkulintujen katseleminen ja niille käkättäminen.

Saimme totutettua Sophian aika nopeasti valjaisiin, jonka myötä joka aamu ja iltapäivä töidemme jälkeen pitää päästä pihalle tarkastamaan miltä maailma (etu-ja takapiha) taas näyttää.

Kyläileviin koiriin ja pieniin lapsiin totuttelemme edelleen Sophian kanssa, hitaasti mutta varmoin pienin askelin.

***

Leikattu naaras, aikuinen, kotihoidossa Espoossa

22.9.2017 Sophia on arviolta 2-5-vuotias seurallinen ja läheisyyttä kaipaava tyttönen. Yöt Sophia tykkää nukkua kotihoitajan tyynyn liepeillä. Sophian kotihoitopaikassa on kaksi koiraa. Kun koirat käyttäytyvät rauhallisesti ja pitävät pienen etäisyyden, eivät he Sophiaa haittaa. Sophia kuitenkin jännittää kulkemista koirakodissa. Liian vilkkaana liikkuva, nopeasti lähestyvä ja liian lähelle tuleva koira saa Sophian sähisemään ja jos tarve vaatii, läppäisemään tassulla.

Ruuan suhteen Sophia on hiukan nirso eikä kaikki tarjottu oikein tahdo maistua.

Sohia voisi arvostaa mukavaa kissakaveria, mutta viihtyisi varmasti ainoanakin kissana kunhan saaa tarpeeksi huomiota ja aktivointia.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.