Soolo

7/2023 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

25.11.2023 Soolo muutti omaan kotiin yhdessä Riffin kanssa.

Tarkkaavainen ja rauhallinen Soolo etsii yhteistä kotia sisarensa Riffin kanssa.

16.11.2023

Soolo saapui yhdistyksen sijaiskotiin pienestä pääkaupunkiseudun populaatiosta syyskuussa yhdessä sisarensa Riffin kanssa. Kaksikko on hyvin toisiinsa kiintynyt ja he nauttivat toistensa seurasta. Riffi ja Soolo ovat eläneet elämänsä ensimmäiset kuukaudet pääosin vailla ihmiskontakteja ja erityisesti Soolo vielä vierastaa ihmisen kosketusta ja läheisyyttä.

Soolo tarkkailee tapahtumia ja ihmisiä hieman taustalta mutta rohkaistuessaan osallistuu leikkiin ja touhuamiseen. Hän on rauhallinen pieni kissapoika, pohdiskeleva taiteilijasielu, joka välillä haluaa rauhoittua omiin oloihinsa lepäilemään ja pötköttämään. Hän tarvitsee kissakokeneen kodin, jossa on aikaa, lempeyttä ja kärsivällisyyttä tukea Soolon kasvamista kotikissan elämään.

Soolon mielipuuhia on kiipeilypuiden ylätasoilta kodin arjen tarkkailu ja ikkunan edessä lintujen seuraaminen. Soololla on hurjasti intoa uusiin leikkeihin ja touhuihin. Jokainen uusi päivä on hänestä upea juttu, josta kannattaa ottaa kaikki irti.

Soolo sisarensa tavoin ansaitsee reippaat palvelijat leikittämään ja antamaan virikkeitä sekä rakastamaan tätä hurjan suloista kissakaksikkoa.