Sona

Lisätty sivulle: 2010-08-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Sona
8.9.2010 SONA MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

6.1.2011 Hei! Haimme Sonan syksyllä suoraan terminaalista kunnolla edes tyttöä näkemättä ja voi mikä rääpäle kuljetuslaatikosta kotona paljastui! Kissa oli niin pikkuinen ja laiha, että hyvä kun uskalsi silittää. Sona itse ei ymmärtänyt olevansa rääpäle – se olisi halunnut pois eristyksistä toisten joukkoon samantien. Todella reipas ja rohkea tyttö siis!

Kun Sona pääsi tutustumaan kahteen muuhun kissaamme, kävi niin kuin etukäteen arveltiinkin – meidän 12-vuotias Epe-narttu ei tykännyt Sonasta yhtään ja 2,5-vuotias leikattu kollipoikamme Otto (ent. Veijari, myös Rescue-kissa) oli kovasti utelias. Parissa päivässä Sonasta ja Otosta tuli ihan parhaat kaverukset! Tiivis ystävyys on jatkunut ja yleensä parivaljakko ei toisistaan kovin kauas mene. Otto pesee Sonaa, leikkii sen kanssa ja antaa pikkulikan jopa syödä kupistaan. Sona on rauhoittanut selvästi Ottoa ja saanut herrasta itselleen riehuntaseuraa. Vanha rouvamme Epe saa olla rauhassa, kun ne kaksi melskaavat keskenään.

Sona on valloittanut Oton lisäksi myös meidät – ihanampaa pikkutyttöä saa hakea!

****

NAARAS, noin 3kk elokuun alkupuolella 2010

18.8.2010 Sisarukset Suri, Sona, Sando ja Syra odottavat omaan kotiin pääsyä kotihoitossa Tallinnassa.

Kertomus Tallinnasta: Larissa tuli autolla miehensa kanssa mökiltä ja katsoi, että tien vieressä oli joku laatikko. Ensin ne menivät ohi, mutta päättivät sitten mennä takaisin katsomaan. Laatikko oli teipattu kiinni ja siinä oli 4 noin 2,5kk pentua- ei hyvässä kunnossa: kauhea kuumus, ilman vettä ahtaassa laatikossa. Nyt pennut ovat kotihoidossa Tallinnassa ja odottava pääsyä omaa rakastavaan kotiin. Pennut ovat selvästi kotikissan pennut-ystävälliset, rakastavat sylikissat.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.